Förfina sökningCykelresor

CYKELRESOR 2023:

Gardasjön 16-23 maj 2023
Italienska alperna 30 maj-6 juni 2023
Toscana Deluxe 27 juni-4 juli 2023 fullbokad
Toscana Deluxe 11-18 juli 2023 fullbokad
Cykel-VM 4-7 augusti 2023
Gravel i Toscana 21-25 september 2023

 

Cykling är stort i Italien och på Tema Toscana gör vi som italienarna: vi älskar att cykla men gör aldrig avkall på god mat, vackra vyer och det ljuva livet. För våra cykelresor har vi därför valt att samarbeta med fd proffscyklisten Glenn Magnusson och hans Cykelaptit. Tillsammans med Glenn arrangerar vi träningsresor för cykelklubbar och slutna sällskap och erbjuder årligen ett antal öppna cykelresor (se ovan). Vi har egna svenska cykelguider, rutterna tas fram på plats och uppdateras kontinuerligt. 

 

Inspireras av tidigare cykelresor i samarbete med Glenn Magnusson:

Cykelläger Garda 2017

Cykelläger Garda 2018

Cykelläger Garda 2019

Cykelläger Garda 2022

SVÅRIGHETSGRAD

Våra cykelresor vänder sig till dig som cyklar landsvägscykel, som älskar att träna och älskar att cykla. De flesta av våra cykelresenärer motionerar regelbundet året om på cykel och många ställer upp i lopp. Svårighetsgraden i antal mil per dag och höjdmeter presenteras under respektive resa. Är du osäker på om vald resa passar dig i -  hör av dig så vägleder vi dig rätt.

En nyhet 2023 är att vi på vår cykelresa till Garda även erbjuder en grupp för elcyklister.

GLENN MAGNUSSON

Glenn har en lång karriär på cykel med bland annat tre Giro d’Italia, en Tour de France och tre Vuelta a España. Sitt hjärta har han i Toscana, där han varit bosatt som proffscyklist. Glenn talar italienska och hittar på de italienska vägarna som i sin egen ficka och har personligen handplockat de svenska ledare vi har med oss på resan. Glenn plockar också ut det lilla extra och vet hur man njuter av det italienska goda livet – helt i TEMA TOSCANAS anda.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär

Tack för bästa cykelupplevelsen! Det märks att ni kan Italien! Genomtänkta rutter, service, svenska ledare på plats. Superklass!