Förfina sökningCykelresor

Cykelresor 2024

 

Vi erbjuder cykelresor för alla smaker: landsvägscykling, gravel, elcyklister… eller varför inte hänga med på cykelfest till VM-cykling eller Tour de France som 2024 startar i Italien.

 

Gardasjön 9-16 maj för landsvägscyklister
Gardasjön 9-16 maj för elcyklister
Toscana Deluxe 21-28 juni  möjlig att kombinera med Tour de France
Tour de France 28 juni-1 juli möjlig att kombinera med Toscana Deluxe
Gravel i Toscana 6-10 september cykla på de Vita Vägarna!
Cykel-VM 26-29 september
folkfest i Zürich

 

Cykling är stort i Italien och på Tema Toscana gör vi som italienarna: vi älskar att cykla men gör aldrig avkall på god mat, vackra vyer och det ljuva livet. Vi samarbetar med fd proffscyklisten Glenn Magnusson och hans Cykelaptit. Det Glenn inte vet om cyklar och cykling är inte värt att veta! Tillsammans med Glenn arrangerar vi träningsresor för cykelklubbar och slutna sällskap och erbjuder årligen ett antal öppna cykelresor (se ovan). Vi har egna svenska cykelguider, rutterna tas fram på plats och uppdateras kontinuerligt.

 

På vår resa till Gardasjön erbjuder vi även en grupp för elcyklister. Alla är välkomna med. Det viktiga är att du älskar att motionera och cykla!

 

Bilder från tidigare cykelresor till Gardasjön: 2017, 2018, 2019, 2022, 2023

SVÅRIGHETSGRAD

Våra cykelresor vänder sig till dig som cyklar landsvägscykel, som älskar att träna och älskar att cykla. De flesta av våra cykelresenärer motionerar regelbundet året om på cykel och många ställer upp i lopp. Svårighetsgraden i antal mil per dag och höjdmeter presenteras under respektive resa. Är du osäker på om vald resa passar dig i -  hör av dig så vägleder vi dig rätt.

En nyhet är att vi på Garda-resan erbjuder en grupp för elcyklister.

GLENN MAGNUSSON

Glenn har en lång karriär på cykel med bland annat tre Giro d’Italia, en Tour de France och tre Vuelta a España. Sitt hjärta har han i Toscana, där han varit bosatt som proffscyklist. Glenn talar italienska och hittar på de italienska vägarna som i sin egen ficka och har personligen handplockat de svenska ledare vi har med oss på resan. Glenn plockar också ut det lilla extra och vet hur man njuter av det italienska goda livet – helt i TEMA TOSCANAS anda.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär

Tack för bästa cykelupplevelsen! Det märks att ni kan Italien! Genomtänkta rutter, service, svenska ledare på plats. Superklass!