Förfina sökningVåra cykelresor

Cykelresor till Italien

 

Cykling är stort i Italien och på Tema Toscana gör vi som italienarna: vi älskar att cykla men gör aldrig avkall på god mat, vackra vyer och det ljuva livet. Därför har vi valt att samarbeta med fd proffscyklisten Glenn Magnusson och hans Cykelaptit.

 

Tillsammans med Glenn skräddarsyr vi träningsresor för cykelklubbar och arrangerar årligen ett antal öppna cykelresor (se nedan). Vi har alltid med oss egna svenska cykelguider, rutterna tas fram på plats och uppdateras kontinuerligt. Självklart har vi följebil för att erbjuda full service.

 

 

CYKELRESOR I SVERIGE 2020

En nyhet 2020 är att vi även arrangerar tre cykelläger i Sverige:

Värmland 5-12 augusti 2020
Weekend i Skaraborg 14-16 augusti 2020 
Skaraborg 19-26 augusti 2020

På grund av coronaviruset har samtliga tre ovanstående event ställts in 2020. 

SVÅRIGHETSGRAD

Våra cykelresor vänder sig till dig som cyklar landsvägscykel, som älskar att träna och älskar att cykla. De flesta av våra cykelresenärer motionerar regelbundet året om på cykel och många ställer upp i lopp. Många väljer att ta med sin egen cykel på resan.

Är du osäker på om vald resa passar dig i svårighetsgrad -  hör av dig så går vi igenom allt! 

GLENN MAGNUSSON

Glenn har en lång karriär på cykel med bland annat tre Giro d’Italia, en Tour de France och tre Vuelta a España. Sitt hjärta har han i Toscana, där han varit bosatt som proffscyklist. Glenn talar italienska och hittar på de italienska vägarna som i sin egen ficka och har personligen handplockat de svenska ledare vi har med oss på resan. Glenn plockar också ut det lilla extra och vet hur man njuter av det italienska goda livet – helt i TEMA TOSCANAS anda.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär

Tack för bästa cykelupplevelsen! Det märks att ni kan Italien! Genomtänkta rutter, service, svenska ledare på plats. Superklass!