Förfina sökningCykelresor

Cykling är stort i Italien och på Tema Toscana gör vi som italienarna: vi älskar att cykla men gör aldrig avkall på god mat, vackra vyer och det ljuva livet. För våra cykelresor har vi därför valt att samarbeta med fd proffscyklisten Glenn Magnusson och hans Cykelaptit

 

Vi arrangerar träningsresor för cykelklubbar och slutna sällskap och erbjuder årligen ett antal öppna cykelresor (se nedan). Vi har egna svenska cykelguider med på resorna och rutterna tas fram på plats och uppdateras kontinuerligt. 

 

 

KOMMANDE CYKELRESOR:

 

Cykelresa till Gardasjön 10-17 maj 2022
Cykla i italienska alperna 23-30 maj 2022 – fåtal platser kvar
Tour de France 30 juni-4 juli 2022
Toscana Deluxe 9-16 juli 2022 – fullbokad

SVÅRIGHETSGRAD

Våra cykelresor vänder sig till dig som cyklar landsvägscykel, som älskar att träna och älskar att cykla. De flesta av våra cykelresenärer motionerar regelbundet året om på cykel och många ställer upp i lopp. Svårighetsgraden i antal mil per dag och höjdmeter presenteras under respektive resa. Är du osäker på om vald resa passar dig i -  hör av dig så vägleder vi dig rätt.

GLENN MAGNUSSON

Glenn har en lång karriär på cykel med bland annat tre Giro d’Italia, en Tour de France och tre Vuelta a España. Sitt hjärta har han i Toscana, där han varit bosatt som proffscyklist. Glenn talar italienska och hittar på de italienska vägarna som i sin egen ficka och har personligen handplockat de svenska ledare vi har med oss på resan. Glenn plockar också ut det lilla extra och vet hur man njuter av det italienska goda livet – helt i TEMA TOSCANAS anda.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär

Tack för bästa cykelupplevelsen! Det märks att ni kan Italien! Genomtänkta rutter, service, svenska ledare på plats. Superklass!