Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Upplev Tour de France

30/6-4/7 2022

Resan är fullbokad

Upplev Tour de France i Norden!

 

Tävlingen startar  sina tre första etapper i Danmark 2022 och vi arrangerar förstås en resa för att vara på plats. Dessutom bor vi på fina hotell och umgås kring trevliga middagar.

 

Vi är med hela första dagen och upplever ett galet stort cykelparty där eftermiddagen består av den inledande tempoetappen. Här får du se favoriterna på nära håll när de värmer upp vid sina teambussar. Dagen efter ser vi se målgången av den första linjeetappen. På den tredje etappen är vi med i starten för att sedan se ett bergspris. Även här är vi på plats i målområdet.

 

På den här resan reser vi utan cyklar. Resan går med buss och startar och avslutas på Skövde Centralstation och det är smidigt att ta tåget från alla håll. Bussen avgår från Skövde till Danmark via Jönköping och E4. Vill du bli upphämtad utmed vägen går det bra. Skriv dina önskemål i din anmälan!

 

Resan arrangeras i samarbete med Sällskapet Gamla Tävlingscyklister.

PRAKTISK INFORMATION

PRIS

Pris: 8.850 kr (del i dubbelrum)
Pris för SGT-medlemmar: 8.500 kr (del i dubbelrum)

Tillkommer:
Enkelrumstillägg: 1.300 kr

BOKNINGSVILLKOR

Handpenning:
Vid anmälan utgår en handpenning om 2000 kr att betala inom tio dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut två månader före avresa. Anmälan är personlig.

Slutfaktura:
Slutfaktura skickas ut i maj månad.

Avbokningsregler:
Vid avbokning senast 30 maj återbetalas 50% av ditt inbetalade belopp minus handpenningen 2.000 kr. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.
Vid avbokning efter 30 maj kan ingen återbetalning göras och 100% av inbetalat beloppet går förlorat. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.

Avbokning i anledning av corona:
Inställd resa på grund av världspandemi och corona (låt oss hoppas innerligt att så inte blir fallet!) kan endast bli aktuellt om det råder 1. inreseförbud till Danmark eller 2. utreseförbud från Sverige och om detta kan fattas beslut först tidigast 10 dagar före avresa, dvs 20 juni. Skulle så vara fallet har du dina pengar innestående och resan flyttas i första hand fram till ett alternativt datum.
Avbokning före 20 juni april i anledning av ”enbart oro” för corona kan inte göras med återbetalning eller innestående medel, utan ordinarie avbokningsregler gäller i dessa fall.

NYHET! Avbokningsskydd 100 %: 
En nyhet vi lanserar är vårt kompletta avbokningsskydd. Avbokningsskyddet kostar 4.500 kr och garanterar dig rätten att avboka resan fram till 24 timmar före avresa. Hela resans pris minus handpenning 2.000 kr återbetalas då till dig. Du behöver inte uppvisa intyg från läkare. Obs! Avbokningsskyddet måste beställas och betalas samtidigt som handpenning inbetalas. Avbokningsskyddet kan inte läggas till i efterhand. Utan avbokningsskydd gäller våra boknings- och avbokningsregler beskrivna ovan.

VAD INGÅR

- Buss som tar oss till alla etapper och boenden
- Två reseledare + chaufför
- 4 nätter på hotell med hög standard
- 4 frukostbufféer
- 4 tvårättersmiddagar inklusive ett glas öl eller vin

BUSSTIDER

Datum: 30/6-4/7 2022

Bussen avgår från Skövde Centralstation torsdag 30/6 kl 14.45
Bussen ankommer Skövde Centralstation måndag 4/7 kl 12.20

Boka här

Öppna kontaktformulär