Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Upplev Tour de France

28/6-1/7 2024

Tour de France – på italiensk mark!

 

Tour de France är världens mäktigaste cykeltävling och Italien är världens mäktigaste cykelland. Kan det bli annat än succé? På det vackra torget Piazza Michelangelo med utsikt över hela Florens går startskottet av 2024 års Tour. Där är vi på plats! Följande dag blir ett häftigt spektakel då vi står på avslutningsvarvets berömda klättring, den branta biten upp till kyrkan San Luca ovanför Bologna. Den tredje etappen finns vi i den berömda backen vid Tortona, känd även för platsen där legenden Fausto Coppi avled. Alla tiders publikrekord kommer att slås på ovanstående etapper. 

 

Vi väljer att bo på ett och samma ställe under hela resan, strategiskt beläget nära motorvägen men ändå ett lugnt ställe. Naturligtvis har vi pool vilket är välkommet då det kommer bli hett väder på inledningen av Tour de France. Vi avslutar våra publikdagar med en underbar middag i solnedgången.

 

På denna resa cyklar vi inte utan är endast med på cykelfesten.

 

Vill du cykla före resan går resan bra att kombinera med Toscana Deluxe 21-28/6

 

Länk till alla våra cykelresor 2024

PRAKTISK INFORMATION

PRIS

Anmälan före 1/4: 10.400 kr 
Anmälan efter 1/4: 11.400 kr 

Tillkommer:
Flyg: hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka din flygresa så det passar dig.
Enkelrumstillägg: 1.600 kr

BOKNINGSVILLKOR

Handpenning:
Vid anmälan utgår en handpenning om 2.500 kr att betala inom tio dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut två månader före avresa. Anmälan är personlig.

Slutfaktura:
Slutfaktura skickas ut två månader före avresa.

Avbokningsregler:
Fram till och med 20 mars kan du avboka din resa med förlust av handpenningen 2.500 kr.
Vid avbokning 21 mars-15 maj debiteras 50% av resans pris. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.
Vid avbokning 16 maj-28 juni kan ingen återbetalning göras och 100% av inbetalat beloppet går förlorat. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.

Avbokningsskydd 100 %: 
Vi erbjuder ett komplett avbokningsskydd  på denna resa. Avbokningsskyddet kostar 4.500 kr och garanterar dig rätten att avboka resan fram till 24 timmar före avresa. Hela resans pris minus handpenning 2.500 kr återbetalas då till dig. Du behöver inte uppvisa intyg från läkare. Obs! Avbokningsskyddet måste beställas och betalas samtidigt som handpenning inbetalas. Avbokningsskyddet kan inte läggas till i efterhand. Utan avbokningsskydd gäller våra boknings- och avbokningsregler beskrivna ovan.

VAD INGÅR

Transfers i Italien
Transporter mellan hotell och etapper
Svenska erfarna guider
Boende i dubbelrum på hotell
3 frukostar
3 middagar inklusive måltidsdryck
Turistskatt
Flygskatt
Vår lagstadgade resegaranti

OBS! Flyg ingår ej på denna resa, men vi hjälper dig gärna att boka flyg från önskad destination. Anledningen är att vi har vår Toscana deluxe-resa i anslutning före denna resa. Välkommen med på den också!

Boka här

Öppna kontaktformulär