Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Cykel-VM i Glasgow

4-7 augusti 2023

Resan är fullbokad (avresa passerad)

 

Följ med och upplev cykel-VM på plats. På denna cykelresa reser vi utan cyklar och är istället med och kastar oss in i euforin och känner av stämningen.

 

2023 blir första cykel-VM som innefattar samtliga cykelgrenar. Alltså avgörs både Mountainbike, BMX, Trail, Bana, Para, Downhill och så naturligtvis det största som är landsväg.

 

Vi väljer att uppleva det bästa då vi är på plats för linjeloppen för herrjuniorer och för proffsloppet. Vi bor mitt inne i cirkusen i Glasgow och har bara en km till start och målområdet.

 

Arrangören skryter med att detta är det största cykelevenemanget någonsin så det kommer bli trevliga dagar i Glasgow där vi också hinner med att provsmaka deras nationaldryck, whiskeyn.

 

Med på plats är Glenn & Lena Magnusson.

PRAKTISK INFORMATION

PRIS

Anmälan före 1/4:
14.300 kr
För SGT-medlemmar: 13.950 kr
Anmälan efter 1/4:
15.300 kr

Enkelrumstillägg:
3.500 kr

Annan avreseort eller alternativt färdmedel: Väljer du flyg från annan avreseort än Stockholm eller Göteborg eller väljer att resa med alternativt färdmedel, måste du ordna med detta själv. Ett avdrag görs då med 1.500 kr på resans pris. 

BOKNINGSVILLKOR

Handpenning:
Vid anmälan utgår en handpenning om 2.500 kr att betala inom tio dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Anmälan är personlig.

Slutfaktura:
Slutfaktura skickas ut två månader före avresa.

Avbokningsregler:
Fram till och med 20 april kan du avboka resan med förlust endast av handpenning 2.500 kr.
Vid avbokning 21 april-1 juli debiteras 50% av resans totala pris. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.
Vid avbokning 2 juli-4 augusti kan ingen återbetalning göras och 100% av inbetalat beloppet går förlorat. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.

 

NYHET! Avbokningsskydd 100 %: 
En nyhet vi lanserar är vårt kompletta avbokningsskydd. Avbokningsskyddet kostar 4.500 kr och garanterar dig rätten att avboka resan fram till 24 timmar före avresa. Hela resans pris minus handpenning 2.500 kr återbetalas då till dig. Du behöver inte uppvisa intyg från läkare. Obs! Avbokningsskyddet måste beställas och betalas samtidigt som handpenning inbetalas. Avbokningsskyddet kan inte läggas till i efterhand. Utan avbokningsskydd gäller våra boknings- och avbokningsregler beskrivna ovan.

VAD INGÅR

- Flyg från Arlanda eller Landvetter till Glasgow t/r
- Transfers på plats
- Svenska erfarna guider
- Boende i dubbelrum 
- 3 frukostar                                                               
- 3 middagar inklusive måltidsdryck                     
- Turistskatt
- Flygskatt
- Lagstadgad resegaranti

 

Tillkommer:

Enkelrumstillägg: 3.500 kr

Annan avreseort eller alternativt färdmedel: Väljer du flyg från annan avreseort än Stockholm eller väljer att resa med alternativt färdmedel, måste du ordna med detta själv och ett avdrag görs med 1.500 kr på resans pris. 

Boka här

Öppna kontaktformulär