Förfina sökningKonferens

Konferensresa i liten eller stor skala – vi hjälper er att hitta rätt. Varva mötestimmar med kultur, vin och mat i världsklass. Därtill aktiviteter. Vi ser till att ni förenar nytta med nöje och garanterar en passionerad attityd. 

Nytta & nöje

Med djup specialistkompetens riggar vi företagskonferenser där ni förenar nytta med nöje. Många förlägger konferensresan tre nätter torsdag-söndag, men det finns varianter. Ni väljer antal resdagar och avreseort. Vi hjälper er att hitta rätt i djungeln och ser till att matcha flygtider som gör att ni får ut det mesta av er vistelse.

Italien året om

Våra konferensresor går att boka året om, vi har koll på Italiens flygplatser, trafiknätet mellan Italien och Sverige och hur och när det är lämpligast att åka till olika delar av Italien för att få bra flygtider och maximera er vistelse på plats.

Våra konferensresor går till Toscana, Rom, Milano, Comosjön, Lago Maggiore, Venedig, Ravenna, San Remo, Neapel, Puglia och Amalfikusten.

Tillsammans går vi igenom era önskemål om tillvalsaktiviteter såsom museibesök, vinprovningar, operabesök, cykling, båtutflykter, vandring eller varför inte en gemensam matlagningskurs.

Pris & offert

Priset för en konferensresa beror på antal deltagare, program, aktuellt flygpris, säsong och om ni önskar logi i dubbel- eller enkelrum. I våra offferter ingår oftast flyg, transfer, logi, konferensrum, helpension, svensktalande auktoriserad guide samt en eller två guidade utflykter. Vi säljer även arrangemang exklusive flyg. Kontakta oss för upplägg och offert.

info@tematoscana.se
08-23 34 50

Skräddarsytt

Vi arbetar inte med mallade konferenspaket utan skräddarsyr utifrån intressen och budget. Vi har ett stort kontaktnät i Italien och djupa kunskapskällor att ösa ur. Vi samarbetar med pålitlig reseledning och lägger stor vikt vid att välja trattorior och vingårdar för att ge er det bästa av Italiens mat- och vinkultur. Gemensamma aktiviteter som vandring, cykling, paddling och matlagningskurs kan läggas till. Genom oss kan ni också förboka biljetter till museer och attraktioner och för mer spektakulära önskemål kan vi öppna dörrar till upplevelser utanför det vanliga. Vad sägs om att boka Vatikanen för er själva? 

 

Våra hotell och lantgårdar har konferenslokaler med full utrustning, men det går förstås att arrangera mindre formella mötesarenor. Ibland är samtal viktigare än teknisk utrustning och det sterila konferensrummet blir en börda. Sitt hellre runt ett uppdukat bord under en olivlund, vid en pool, på en terrass med utsikt eller ha pick-nick på en äng. Eller varför inte ha ert frukostmöte uppe på vulkanen Vesuvius? 

 

TEMA TOSCANA arrangerar sedan 1991 konferensresor till Toscana och hela Italien i storleksordningen 10-120 personer. Välkommen att höra av dig till oss!

 

Vi har fått mycket bra service hos Tema Toscana och allt flöt på perfekt. Vi rekommenderar gärna andra att anlita er för sina resor.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär