Förfina sökning

Konferens

Konferensresa i liten eller stor skala – vi hjälper er att hitta rätt. Varva mötestimmar med kultur, vin och mat i världsklass. Därtill aktiviteter som förenar. Vi ser till att ni förenar nytta med nöje och garanterar en passionerad attityd. 

Konferens med stil

Med djup specialistkompetens skräddarsyr vi kunskapsresor i hela Italien för privata sällskap och riggar stilfulla företagskonferenser där ni förenar nytta med nöje. Många företag förlägger konferensresan tre nätter torsdag-söndag, men det finns många varianter. Ni väljer antal resdagar och avreseort. Vi hjälper er att hitta rätt i djungeln och ser till att matcha flygtider som gör att ni får ut det mesta av er vistelse. Ibland kan det vara prisvärt att lägga på en natt för att få ett program som känns innehållsrikt och inte för stressigt. I städer samarbetar vi med tre-, fyr- och femstjärniga hotell. På landsbygden och i mindre orter erbjuder vi allt från slottsmiljöer, kloster och spa-hotell till rustika familjeägda vingårdar - alla med charm och stil.

Italien året om

Våra konferensresor går att boka året om, vi har koll på Italiens flygplatser, trafiknätet mellan Italien och Sverige och hur och när det är lämpligast att åka till olika delar av Italien för att få bra flygtider och maximera er vistelse på plats.

Våra populära konferensresor går till Toscana, Rom, Castelli Romani, Milano, Comosjön, Venedig, Ravenna, San Remo, Neapel och Amalfikusten.

Tillsammans går vi igenom era önskemål om tillvalsaktiviteter såsom museibesök, vinprovningar, operabesök, cykling, båtutflykter, vandring eller varför inte en gemensam matlagningskurs.

Handelsbanken Businesscard

Vi samarbetar med Handelsbanken för specialerbjudanden. Uppge att du har Business Card + koden BUSINESS2019 så bjuder vi ert företag på en vinprovning under er vistelse i Italien. Erbjudandet gäller vid minst 12 personer.

Pris & offert

Priset för en konferensresa beror på antal deltagare, program, aktuellt flygpris, säsong och om ni önskar logi i dubbel- eller enkelrum. Genomsnittligt pris ligger på 3500 kr per person/dygn. Då ingår oftast flyg, transfer, logi, konferensrum, helpension, svensktalande auktoriserad guide samt en eller två guidade utflykter. Vi säljer även arrangemang exklusive flyg. Kontakta oss för upplägg och offert.

info@tematoscana.se
08-23 34 50

Skräddarsytt

TEMA TOSCANA arbetar inte med mallade konferenspaket utan skräddarsyr utifrån intressen och budget. Vi har ett stort kontaktnät i Italien och har djupa kunskapskällor att ösa ur. Vi samarbetar med pålitlig reseledning och lägger stor vikt vid att välja trattorior och vingårdar för att ge er det bästa av Italiens mat- och vinkultur. Gemensamma aktiviteter som vandring, cykling, paddling och matlagningskurs kan läggas till.  Genom oss kan ni också förboka biljetter till museer och attraktioner och  för mer spektakulära önskemål går att öppna dörrar till upplevelser utanför det ordinära. Vad sägs om att boka Vatikanen för er själva? 

 

Våra hotell och lantgårdar har konferenslokaler med full utrustning, men det går förstås att arrangera mindre formella mötesarenor. Ibland är samtal viktigare än teknisk utrustning och det sterila konferensrummet blir mer en börda. Sitt hellre då runt ett uppdukat bord under en olivlund, vid en pool, på en terrass med utsikt eller ha pick-nick på en äng. Eller varför inte ett frukostmöte uppe på vulkanen Vesuvius? 

 

TEMA TOSCANA arrangerar sedan 1991 konferensresor till Toscana och hela Italien i storleksordningen 6-120 personer. Välkommen att höra av dig till oss!

Vi har fått mycket bra service från er och är nöjda med Tema Toscana. Vi rekommenderar gärna andra att anlita er för sina resor.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär