Förfina sökningKonferens

Företagsresa i liten eller stor skala – vi hjälper er att hitta rätt. Varva mötestimmar med kultur, vin och mat i världsklass. Därtill aktiviteter. Vi ser till att ni förenar nytta med nöje och garanterar en passionerad attityd. 

Nytta & nöje

Med djup specialistkompetens riggar vi företagskonferenser där ni förenar nytta med nöje. Många förlägger konferensresan tre nätter torsdag-söndag, men det finns varianter. Ni väljer antal resdagar och avreseort. Vi hjälper er att hitta rätt i djungeln och ser till att matcha flygtider som gör att ni får ut det mesta av er vistelse. Vi arbetar direkt mot leverantörer i Italien.

Italien året om

Våra konferensresor går att boka året om och arrangeras i hela Italien. Vi har koll på Italiens flygplatser, aktuellt trafiknät mellan Italien och Sverige och hur och när det är lämpligast att åka till olika delar av Italien för att få bra flygtider och få ut mycket av vistelsen på plats.

Kontakta oss för ett samtal och offert.

Pris & offert

Priset för en konferensresa beror på antal deltagare, program, aktuellt flygpris, säsong och om ni önskar logi i dubbel- eller enkelrum. I våra offferter ingår oftast flyg, transfer, logi, konferensrum, helpension, svensktalande auktoriserad guide samt en eller två guidade utflykter. Vi säljer även arrangemang exklusive flyg. Kontakta oss för upplägg och offert.

info@tematoscana.se
08-23 34 50

Skräddarsytt

Vi har inga mallade konferenspaket. Däremot har vi drygt 30 års erfarenhet, ett unikt kontaktnät i Italien och stora kunskapskällor att ösa ur. Tillsammans med er skräddarsyr vi er konferensresa utifrån intressen, avreseort och intressen. Vi samarbetar med pålitlig reseledning och lägger stor vikt vid att välja trattorior och vingårdar för att ge er det bästa av Italiens mat- och vinkultur. Gemensamma aktiviteter kan läggas till. Genom oss kan ni också förboka biljetter till museer och attraktioner och för mer spektakulära önskemål kan vi öppna dörrar till upplevelser utanför det vanliga. Vad sägs om att boka Vatikanen för er själva? 

 

Våra hotell och lantgårdar har konferenslokaler med full utrustning, men det går förstås att arrangera mindre formella mötesarenor. Ibland är samtal viktigare än teknisk utrustning och det sterila konferensrummet blir en börda. Sitt hellre runt ett uppdukat bord under en olivlund, vid en pool, på en terrass med utsikt eller ha pick-nick på en äng. Eller varför inte ha ert frukostmöte uppe på vulkanen Vesuvius? 

 

TEMA TOSCANA arrangerar sedan 1991 konferensresor till Toscana och hela Italien i storleksordningen 10-120 personer. Välkommen att höra av dig till oss!

 

Vi har fått mycket bra service hos Tema Toscana och allt flöt på perfekt. Vi rekommenderar gärna andra att anlita er för sina resor.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär