Förfina sökningVåra resor

Elcykling & kultur

För dig som gillar att röra på dig, uppskattar italiensk mat & kultur arrangerar vi en elcykelresa till Gardasjön våren 2024. No stress!

Målarkurs

Låt dig inspireras av Toscanas landskap, böljande kullar och vackra natur! Undervisningen sker på svenska av erfaren handledare.

Yoga & hälsa

Vi samarbetar med utvalda gårdar som har funktionella lokaler för yoga, meditation, dans och annan fysisk aktivitet. Kombinera vistelsen med vandring, termalbad och kulturutflykter.

Konst & kultur

På listan över världsarv är Italien som kulturland det rikast representerade. Våra auktoriserade guider lotsar er genom kyrkor, museer, trädgårdar, torg och palats. Välj mellan halvdagstur och heldagstur.

Cykelresor för landsvägscyklister

För landsvägscyklister arrangerar vi träningsresor i samarbete med fd proffscyklisten Glenn Magnusson. Cykling i anpassade grupper om 8-15 mil per dag. 

Mat & vin

Italienare äter inte ketchup. Däremot har varje region sin olivolja, sina traditioner, sina specialiteter och sina sätt att servera pasta på. I Toscana produceras berömda viner som Chianti, Brunello di Montalcino och Vino Nobile di Montepulciano.

Vandra

Vi erbjuder guidade vandringsresor men även vandringspaket där ni går på egen hand och får kartor och boenden bokade. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta rätt resa för dina behov och anpassa det efter ditt sällskaps storlek

Öppna kontaktformulär