Förfina sökningYoga & hälsa

Våra yoga- och hälsoresor

 

Italien går traditionellt under smeknamnet Il Bel Paese,”det vackra landet”. Ett annat uttryck förknippat med Italien är La Dolce Vita, ”det ljuva livet”. Sedan 1989 existerar begreppet “slow food” som har sina rötter i Italien. Slow food är motsatsen till snabbmat och innebär att du gynnar lokala producenter som jobbar med respekt för djur och miljö.

 

Hos oss kan du boka kortare yogaretreat på ön Giglio i Toscanas vackra arkipelag där vi samarbetar med ett stiligt hotell.

 

Skräddarsydda yogaresor på toskanska lantgårdar:
Är du yogalärare eller är ni ett privat sällskap som vill arrangera en yogaresa? På våra utvalda gårdar finns funktionella lokaler för yoga, meditation, dans och annan fysisk aktivitet. Monticello Amiata har en yurtr bland träden för meditation och menyerna är gjorda på egenodlade råvaror. På Villa Unicorno i norra Toscana kan yogapass kombineras med vandring i Cinque Terre och besök vid havet. Resorna kan arrangeras som renodlade yogaresor eller där yoga är  del av ett bredare program. Välkommen att höra av dig på info@tematoscana.se så tar vi fram boende, datum, flygtider, tittar på avreseorter och skräddarsyr ett program efter er smak och budget. Vi arrangerar denna typ av resor för sällskap om minst 10 personer.

 

Tema Toscana har ställd resegaranti hos Kammarkollegiet och våra paketresor lyder under paketreselagen framtagen av Svenska resebyråföreningen.

 

Vi hjälper er att förverkliga er drömresa! 

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär

Tack för en mycket prisvärd resa som innehöll allt! Vi hade aldrig rott iland allt detta och vi hade aldrig kunnat hitta dessa smultronställen! Mycket bra service från början till slut.