Förfina sökningVilla Unicorno

Boka toskansk villa utanför Pisa

Klassisk toskansk villa i Lunigiana i nordvästra Toscana, med vidsträckt trädgård, perfekt för en tids avkoppling i frisk luft en bit upp i bergen ovanför badorterna Forte dei Marmi och Cinqueterre utmed Liguriens kustremsa. Den pittoreska byn Tellaro vid havet är ett annat fint utflyktsmål.

Tema Toscana har länge samarbetat med ägarna, familjen Masobello med rötter från Ravenna, som haft egendomen i flera generationer och som har renoverat med kvalitetstänkande och lyckats bevara husets privata och inbjudande karaktär. Här finns allt ni behöver och lite till!

I den stora trädgården finns en stenlagd blomsterprydd terrass med matbord av antikt fajanskakel med järnbänkar, skuggande parasoll samt vilstolar och utemöbler. Matplatsen omges av vinstockar, blåregn, fikon och körsbärsträd. I närheten finns en pergola med ytterligare matmöbler i trä och tak av vinrankor. Från terrassen löper en pelargång med vinodlingar, blomsterängar, frukt- och olivträd på ömse sidor. I trädgården finns en pool (10 x 5 meter) och pingisbord och gott om utrymme för barn att springa fritt. Tre mindre bostäder ligger vägg i vägg med villan. Längst bort i nordost ligger ett litet kapell som hör till huset. Fina vandringar kan göras utanför knuten.

Unicorno lämpar sig väl för större sällskap av familjer och vänner som vill samlas. Unicorno är även ett bra val för en konferensresa. På gården finns en yogasal och stället lämpar sig för en kreativ resa, till exempel fotokurs och målarkurs. Läget i Toscanas nordvästra hörn är spektakulärt. Villan ligger högt med hänförande utsikt, flera av rummen vetter mot apuanska alperna och/eller Appenninerna. Planlösningen i flera våningar har flera gemensamma ytor, ger flexibilitet och möjligheter att vara tillsammans men ändå ha sin privacy.

Perfekt som bas för utflykter i norra Toscana och Ligurien. Pisas flygplats nås på 1 tim 30 min och Milano Linate nås på 2 tim 20 min. Närmaste samhälle, Fivizzano, ligger 3 km bort och här finns mataffärer, kaféer och restauranger. Stränderna vid Medelhavet nås på 45 minuter med bil. Fina vandringar kan göras i Apenninerna. Cykeluthyrare en timme bort med MTB-led.

Avstånd: La Spezia 40 km, Pisa 90 km, Florens 160 km, Bologna 210 km, Milano 220 km, Rom 450 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Villan 12+3 p (15 p)
Markplan: Stor hall. Välutrustat kök med eldstad och vedkamin. Diskmaskin. Två sällskapsrum varav ett fungerar som matrum. Tvättmaskin, tv, video och cd-spelare finns i huset. 1 dubbelrum med 1 badrum.
Första våningen: Paradrum med glasdörrar mot balkong/trappa. Stor hall, 2 sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum. 1 sovrum med dubbelsäng och badrum utanför. 1 extra badrum.
Tornet:
2 sovrum, 1 med dubbelsäng, 1 med separata två enkelsängar. 1 badrum mellan de båda rummen + ytterligare 2 badrum en halvtrappa ner.
Extrasängar går att sätta in i tre av rummen i Villan.

Torchio 2 p (2 p) Markplan: 1 badrum med dusch. Litet studiorum med soffa. Övervåningen: 1 sovrum med dubbelsäng. Kan endast hyras tillsammans med Villan, se beskrivning ovan.

Loggetta 3+2 p (5 p) Markplan: Kök med köksbord för fyra personer. 1 sovrum med dubbelsäng. 2 badrum med dusch. Soffa som kan göras till bäddsoffa för en person. En trätrappa leder upp till ett loft med grandlit (lämplig för en vuxen eller två små barn).

 

Pris på förfrågan
Sänglinne och handdukar ingår
Hyrs ut veckovis lördag - lördag

Villan hyrs ut i sin helhet minst tre nätter vid företagsresor och grupparrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Perfekt som bas för utflykter i norra Toscana och Ligurien. Pisas flygplats nås på 1 tim 30 min och Milano Linate nås på 2 tim 20 min. Närmaste samhälle, Fivizzano, ligger 3 km bort och här finns mataffärer, kaféer och restauranger. Stränderna vid Medelhavet nås på 45 minuter med bil. Fina vandringar kan göras i Apenninerna. Cykeluthyrare en timme bort med MTB-led.

Avstånd till städer: La Spezia 40 km, Pisa 90 km, Florens 160 km, Bologna 210 km, Milano 220 km, Rom 450 km.

Lunigiana
17 + 5 personer
Pool
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 3 km
Wi-Fi
Kusten 40 km
Yogasal

Boka här

Öppna kontaktformulär