Förfina sökning

Villa Miniera

Villa Miniera 

Vacker villa bland kullarna från den etruskiska staden Volterra mot havet, nära staden Montecatini Val di Cecina. Stränderna i området ligger ca 35 minuter bort med bil. 

Villan är i tre plan och har plats för 20 personer. Den kan även hyras för 10 eller 16 personer med färre rum. 

Den stora villan ligger i mitten av en stor park och har en fin terrass med utsikt över de omgivande landskapen. Poolen har ett djup mellan 0,7 och 1,50 meter och passar även för familjer med lite större barn. Runt poolen finns flera solstolar och parasoll och har även en utomhusdusch. I trädgården finns en yta med en grill och möjlighet att äta upp till 20 personer tillsammans. 

Villan tillhör en större lantgård/vingård som odlar spannmål, oliver och producerar flera viner. Området är väldigt lugnt och långt från trafik. En bit från villan finns ett kontor där man kan få hjälp med alla slags frågor. 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Entré från bottenplan där det finns ett stort biljardrum med soffor och utgång till trädgården. På samma plan ligger ett litet vardagsrum/kontor, en toalett och en tvättstuga.

En trappa upp ligger de adliga våningarna där ägarna tidigare bodde. Här finns stora sällskapsytor med soffgrupper och högt i tak med ingång även från en yttre trappa. Här finns även en liten frukostmatsal, en större matsal, ett stort kök, en terrass med utsikt och ett dubbelrum med eget badrum med dusch och en toalett. 

På tredje planet finns ett litet vardagsrum och 9 sovrum, ett dubbelrum med eget badrum med dusch, ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar som delar på ett badrum med badkar, ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar som delar på ett badrum med dusch, tre dubbelrum, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch. 

Pris: 23 900 - 69 800 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong och antal gäster.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Villan ligger 2 km från Montecatini val di Cecina där det finns alla slags butiker och flera restauranger. Den etruskiska staden Volterra ligger 1,5 mil bort. Till stränderna kring Marina di Bibbona tar det ca en halvtimme med bil. För de som gillar golf ligger den närmaste golbanan ca 45 min bort med bil. 

Avstånd till städer: Volterra 15 km, Pisa 65 km, Siena 70 km, Florens 100 km, Rom 135 km, Bologna 185 km, Milano 365 km. 

 
Volterra
10-20 personer
Privat pool 12 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
Kusten 30 km
Ligger på en vingård
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär