Förfina sökningPalazzo

Elegant resort med anor från 1700-talet, beläget på de bolognesiska kullarna i regionen Emilia-Romagna. Rummen är moderna och bekvämt inredda.

Sköna lounger och ytor för umgänge, liksom möjlighet att boka delar av utrymmena för separata event. På anläggningen finns ett stort spa-område med utomhuspooler och möjlighet att boka behandlingar. Här finns gym, tennisbana, squash- och paddlebana. För den som vill ge sig iväg för enklare eller mer avancerade vandringar går detta att ordna, liksom mountainbike-turer. Anläggningen är omgiven av en vacker trädgård som ingår i det prestigefyllda nätverket Grandi Giardini Italiani.

Ett antal restauranger finns att välja bland, varav en gourmetrestaurang. Vi befinner oss här i Italiens matmecka Emilia-Romagna med sina omtalade recept!

Gourmetstaden Bologna nås på 45minuter och den kända mosaikstaden Ravenna nås på 1 timme. Florens nås med snabbtåg från Bologna på 40 minuter.

Närheten till flygplats, konferenscenter med full service som kan skräddarsys efter storlek och behov samt alla möjligheter till utflykter gör detta till ett av våra mest populära resmål för företagsresor, evenemang och konferenser.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Boende med B&B.
På förfrågan tillgång till mötes- och festlokaler.

Hyrs ut minst två nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Avstånd till städer: Bologna 25 km, Ferrara 67 km, Ravenna 70 km, Florens 135 km, Venedig 170 km, Verona 170 km, Pisa 180 km, Milano 240 km, Rom 400 km.

Övriga Italien: EMILIA-ROMAGNA
280 personer
Flera pooler
Restaurang 0 km
Wi-Fi
A/C
Spa & behandlingar
Tennis, paddle, squash
Golf

Boka här

Öppna kontaktformulär