Förfina sökningHyr villa

Vi förmedlar cirka 200 utvalda villor och gårdar i Toscana. Klicka på sök boende i menyn för att söka själv. själv. Klicka här för att filtrera på antal personer. Klicka här för att se boendena på en karta. Klicka här för alla våra boenden i bokstavsordning.

Semester tillsammans

Toscana är perfekt för en semester tillsammans med vännerna eller familjen. Vacker natur, härligt klimat i kombination med mat och kultur i världsklass. Toscana skapar minnen för livet!

Hitta hus

Klicka på “sök boende” i menyn uppe till höger så får du en lista och kan själv filtrera fram passande objekt. 
Klicka här för att få en snabbguide till boenden baserat på antal personer.
Klicka här för att se alla våra boenden i bokstavsordning.

Hyr en privat villa eller bo på lantgård. Vi förmedlar handplockade boenden runtom i hela Toscana. Vi kan också hjälpa er att hitta boende i andra delar av Italien. Hyr ni genom oss får ni också tillgång till våra program med aktiviteter som vandring, cykling, vinprovarrundor, stadsvandringar. Eller varför inte arrangera en gemensam matlagningskurs?

 

Kultur finns det gott om i Toscana, även för barn. Ta med de minsta upp i lutande tornet i Pisa, cykla på muren i Lucca eller stilla vetgirigheten genom ett besök i Vinci på museet tillägnat universalgeniet Leonardo da Vinci.


Traditionella stränder med solstolar och parasoll finns det också gott om utmed den toskanska kusten. De lantgårdar och villor vi förmedlar har samtliga pool och ni kan med gott samvete hoppa över en bilkö ut till kusten och istället stanna och njuta av utsikten och ron. För en annorlunda badupplevelse rekommenderar vi istället gärna Toscanas naturliga varma källor och svalkande floder inne i landskapet.

 

 

Att resa med Tema Toscana var verkligen över all förväntan. Allt fungerade kanon och vilka ställen vi fick uppleva! Rekommenderas starkt!

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär