Förfina sökningHyr villa

Semester i privat villa eller på lantgård? Med hjälp av förstoringsglaset ”sök boende” i menyn söker du enkelt bland våra boende. Vill du se hela utbudet klickar du här.

Semester tillsammans

Toscana är perfekt för en semester tillsammans med vännerna eller familjen. Vacker natur, härligt klimat i kombination med mat och kultur i världsklass. Toscana skapar minnen för livet!

Hitta hus

Hyr en privat villa eller bo på lantgård. Vi förmedlar över 200 handplockade boenden runtom i hela Toscana. Vi kan också hjälpa er att hitta boende i andra delar av Italien. Hyr ni genom oss får ni också tillgång till våra program med aktiviteter som vandring, cykling, vinprovarrundor, stadsvandringar. Eller varför inte arrangera en gemensam matlagningskurs?

 

Kultur finns det gott om i Toscana, även för barn. Ta med de minsta upp i lutande tornet i Pisa, cykla på muren i Lucca eller stilla vetgirigheten genom ett besök i Vinci på museet tillägnat universalgeniet Leonardo da Vinci.


Traditionella stränder med solstolar och parasoll finns det också gott om utmed den toskanska kusten. De lantgårdar och villor vi förmedlar har samtliga pool och ni kan med gott samvete hoppa över en bilkö ut till kusten och istället stanna och njuta av utsikten och ron. För en annorlunda badupplevelse rekommenderar vi istället gärna Toscanas naturliga varma källor och svalkande floder inne i landskapet.

 

Klicka på “sök boende” i menyn uppe till höger så får du en lista och kan själv filtrera fram passande objekt. 

 

Klicka här för att se en lista på alla våra boenden

 

 

Att resa med Tema Toscana var verkligen över all förväntan. Allt fungerade kanon och vilka ställen vi fick uppleva! Rekommenderas starkt!

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär