Förfina sökningVilla Casello

Villa Casello

Lantlig villa i området kring Siena, vackert bland de böljande kullarna och fälten mot Val d’Orcia som ändrar färg under året.  Villan är i två plan och har en fantastisk utsikt. Klara dagar kan man se ändå till Monte Amiata. Det finns pool och uteplats med grill. Till närmaste by med restaurang, bageri och en liten mataffär med lokala delikatesser är det 1 km. 

Villan ligger 1 km från byn Montisi där det finns restaurang, bageri och en liten mataffär. Den lokala festivalen Giostra di Simone äger rum i augusti. I oktober skördas oliver i området och i november tryffel.

De berömda vinstäderna Montepulciano och Montalcino ligger båda  inom 30 minuter med bil liksom närliggande staden Pienza, berömd för sin Pecorinoost. På en timme med bil nås Florens och på 45 minuter städerna Siena och Perugia. Till kusten tar man sig på en timme.

Avstånd: Pienza 12 km, Montepulciano och Montalcino 25 km, Siena 60 km, Perugia 75 km, Florens 115 km, Pisa 195 km, Rom 215 km, Milano 410 km. 

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenvåningen: Vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök med diskmaskin, tvättmaskin och micro, ett rum med en dubbel bäddsoffa, badrum med dusch, toalett.

Övervåningen: Ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar var, ett badrum med dusch och badkar.

Pris: 17 500 – 36 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger 1 km från byn Montisi där det finns restaurang, bageri och en liten mataffär med lokala delikatesser. Den lokala festivalen Giostra di Simone äger rum i augusti. I oktober skördas oliver i området och i november tryffel.

Missa inte att besöka de berömda vinstäderna Montepulciano och Montalcino som båda ligger inom 30 minuter med bil samt den närliggande staden Pienza, berömd för sin Pecorinoost. På en timme med bil nås Florens och på 45 minuter städerna Siena och Perugia. Till kusten tar man sig på en timme.

Avstånd till städer: Pienza 12 km, Montepulciano och Montalcino 25 km, Siena 60 km, Perugia 75 km, Florens 115 km, Pisa 195 km, Rom 215 km, Milano 410 km. 

Siena med omnejd
6-8 personer
Privat pool 10 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär