Förfina sökningVilla Vigna 8

Villa Vigna 8

Villa Vigna är ett bekvämt boende med högstandard och privat pool endast 5 km från den gamla byn Castiglione della Pescaia, som ligger i norra Maremma, i den södra delen av Toscana. Villan är beläget högst upp på en liten kulle med utsikt över vackra vinodlingar. Platsen är perfekt för den som vill tillbringa en dag eller två vid havet, eftersom stränderna Punta Ala, Rochette och Cala Violina ligger väldigt nära. Finns närhet till golfbana. 

Regionen reser sig från Tyrrenska havet och sluttar mot skogbeklädda kullar och berg genom en orörd landsbygd. Området har historiska kopplingar till etruskerna, vars spår finns att se på många håll. 

Huset har helt renoverats och erbjuder moderna bekvämligheter. Det finns luftkonditionering i alla rum, samtliga sovrum har eget badrum och direkt tillgång till trädgården eller terrasserna. Utomhus finns platser för middagar samt grill, på den södra verandan njuter du inte minst av en vacker solnedgång. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Nedre plan: Stort vardagsrum med öppen spis och matplats som leder ut till en veranda med panoramavy, kök och wc. En trappa ned finns; två dubbelrum med eget badrum (badkar med dusch), ett tvåbäddsrum med eget badrum (dusch), ett sovrum/studie med våningsängar med eget badrum (dusch), en tvättstuga samt ett till badrum. 

Övre plan: Dubbelrum med eget badrum (dusch) som leder ut till privat terass. 

Pris: 62 000 - 138 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Städning ingår 5 timmar / 5 dagar i veckan.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Castiglione della Pescaia 5 km, Pisa 130 km, Florens 170 km

Norra Maremma
8+2 personer
Privat pool, 14x5 m
Självhushåll
Restaurang 5 km
Wi-fi
A/C
Kusten 7 km

Boka här

Öppna kontaktformulär