Förfina sökningVilla Valverde

Villa Valverde

Vacker stenvilla från 1700-talet i södra Chianadalen, nära gränsen mot Umbrien. Den är indelad i fem lägenheter som hyrs ut tillsammans. Stora gemenskapsytor och egen trädgård med pool gör detta till ett perfekt alternativ för familjer eller vänner som vill semestra tillsammans men fortfarande ha sin självständighet. 

Villan ligger på landsbygden i ett lugnt område och har en fin panoramautsikt över landskapet med närhet Montalcino och det berömda Val d’Orcia. Inredningen är klassiskt rustikt med antika möbler som är typiska för Toscana. En stor trädgård och privat inhägnat poolområde med dusch finns, liksom ett flertal möblerade uteplatser. 

Villan har ett bra läge bara 4 km från närmaste motorväg och gör det enkelt att göra dagsutflykter till Val d’Orciaområdet, känt för sina vackra landskap, mysiga små byar och vingårdar. Staden Chiusi som ligger 7 km bort har en tågstation och härifrån kan man ta tåget till Siena, Florens och Rom. I området kring villan finns flera intressanta museer. Närmaste supermarket ligger 4 km bort, byn Sarteano har ett flertal butiker och ligger 5 km bort. 

Avstånd: Perugia 60 km, Siena 80 km, Florens 130 km, Rom 160 km, Pisa 210 km, Milano 425 km. 

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Lägenhet 1: Fristående litet hus på 60 kvadrat på bottenplan. Entré mot ett vardagsrum med öppen spis och en matsalsdel, ett kök utrustat med bl.a. ugn, kyl/frys och diskmaskin, två dubbelrum med dubbelsängar, ett badrum med dusch. Egen uteplats med tak som är möblerad och har en grill. 

Lägenhet 2: 60 kvadrat på bottenplan. Ett kök utrustat med bl.a. ugn och liten kyl/frys, vardagsrum med öppen spis och matplats, ett dubbelrum, ett sovrum med enkelsäng. Ett badrum med dusch. 

Lägenhet 3: 60 kvadrat. På bottenplan finns ett vardagsrum med öppen spis och matplats, ett dubbelrum med dubbelsäng, ett mindre dubbelrum. Badrum med dusch och en toalett med dusch. En nivå upp finns ett kök utrustat med bl.a. ugn, frys och diskmaskin. 

Lägenhet 4: 55 kvadrat på bottenplan. Entré mot ett vardagsrum med matplats och ett pentry med ugn och grill, ett dubbelrum med dubbelsäng med utgång till trädgården, ett mindre dubbelrum, badrum med dusch. 

Lägenhet 5: 90 kvadrat på bottenplan. Entré mot ett vardagsrum med matplats och en köksdel bl.a. med ugn, diskmaskin och grill, ett dubbelrum med dubbelsäng, ett dubbelrum med delbara sängar, två badrum med dusch. Vardagsrummet i denna lägenhet är tillräckligt stort för att rymma alla gäster från de andra lägenheterna. 

Pris: 15 900 - 59 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan har ett bra läge bara 4 km från närmaste motorväg och gör det enkelt att göra dagsutflykter till Val d'Orciaområdet, känt för sina vackra landskap, mysiga små byar och vingårdar. Staden Chiusi som ligger 7 km bort har en tågstation och härifrån kan man ta tåget till Siena, Florens och Rom. I området kring villan finns flera intressanta museer. Närmaste supermarket ligger 4 km bort, byn Sarteano har ett flertal butiker och ligger 5 km bort. 

Avstånd till städer: Perugia 60 km, Siena 80 km, Florens 130 km, Rom 160 km, Pisa 210 km, Milano 425 km. 

 

Södra Val di Chiana
20 personer
Privat pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Wi-Fi
Trasimenosjön 30 km

Boka här

Öppna kontaktformulär