Förfina sökningVilla Valgiano

Villa Valgiano

Pampig 1600-talsvilla i närheten av Lucca, med vacker, välskött gård där en av de bästa extra jungfruoljorna i Lucca produceras! Gästerna disponerar förutom egen pool också en tennisbana. Ägarna kan arrangera matlagningskurser. Såväl inomhus som i trädgården finns gott om gemensamma utrymmen för umgänge och måltider. Från poolen har man panoramautsikt med utsikt över slätten i Lucca. Vilan har nyligen restaurerats för att ge maximal bekvämlighet, takbjälkar och eldstäder har bevarats. Ett stort kök med en vacker eldstad gör detta till ett hem som även går bra att hyra vintertid.  Bekvämt stort vardagsrum. 

Såväl kök som vardagsrum och bibliotek har eldstäder vilket gör villan bekväm att hyra även under vintermånaderna.

Staden Lucca ligger bara 12 km bort. Till den vackra Versiliakusten med sina städer – Forte dei Marmi, Pietrasanta, Viareggio – tar det cirka en halvtimme med bil. Till Pisas flygplats är det 37 km.

Avstånd: Lucca 10km, Pisa 35 km, Florens 95 km, Siena 130 km, Bologna 155 km, Milano 300 km, Rom 350 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Markplan (4 p): Entré, stort kök med öppen spis, stort vardagsrum med eldstad samt bibliotek med eldstad. 2 dubbelrum med varsitt tillhörande badrum.

Första våningen (12 p): 4 dubbelrum med varsitt tillhörande badrum samt 2 twinrum (dubbelrum med separata sängar) med varsina badrum. Tvättstuga.

 

Pris: 55 000 - 88 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Staden Lucca ligger bara 12 km bort. Till den vackra Versiliakusten med sina städer - Forte dei Marmi, Pietrasanta, Viareggio - tar det cirka en halvtimme med bil. Till Pisas flygplats är det 37 km.

Avstånd till städer: Lucca 10km, Pisa 35 km, Florens 95 km, Siena 130 km, Bologna 155 km, Milano 300 km, Rom 350 km. 

Lucca med omnejd
16 persone
Privat pool 10 x 5 meter
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 3 km
Wi-Fi
Kusten 40 km
Tennisbana i trädgården
Nära golfbana

Boka här

Öppna kontaktformulär