Förfina sökningVilla Tregole

Villa Tregole

Fristående äldre stenhus mitt i Chianti, nära byn Castellina in Chianti i lugnt område med vingårdar och olivlundar. Huset har plats för upp till 16 personer och är perfekt för en grupp av vänner eller en stor familj som vill semestra tillsammans.

Villan är omgiven av flera möblerade terrasser och låga stenmurar. En av uteplatserna har grill. Poolen nås via en grind och är inhägnad med fin utsikt över omgivningarna. Här finns solstolar, parasoll och utomhusdusch. På ägorna finns även en liten sjö.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Från huvudingången kommer man till ett vardagsrum med tv/dvd och en matsal med öppen spis. Tre steg ner ligger köket som även har en utgång. 

På bottenplan finns två dubbelrum, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum med dusch och ett litet utrymme med tvättmaskin. Tolv trappsteg ner finns ett dubbelrum (med en takhöjd på 1,5 - 2,4 meter) med ett eget badrum med dusch som ligger fyra trappsteg upp från sovrummet.

Från köket leder en trappa upp till övervåningen där det finns ett litet vardagsrum med öppen spis, ett litet kök, ett dubbelrum med eget badrum med dusch, ett sovrum med två sängar (en av sängarna är en mindre dubbelsäng). På det övre planet finns ytterligare ett litet vardagrum med öppen spis samt två dubbelrum och ett badrum med badkar och dusch. 

Villan nås via en 3,5 km grusväg som inte lämpar sig för låga bilar.

Trädgården och poolen sköts om av en person som bor i ett hus bredvid med fristående läge. Total diskretion. Samtliga sovrum har air-condition. 

Pris: 27 500 - 57 900 kr/vecka

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Chiantiregionen ligger i mitten av Toscana, mellan Florens, Siena och Arezzo och är ett perfekt utgångsläge för att utforska Toscana. Närmaste byn Castellina in Chianti är 4,5 km bort och här finns en liten mataffär, butiker och restauranger. Närmaste restaurang ligger 3 km bort. Till byn Radda in Chianti är det 15 km, till Greve in Chianti 25 km, San Gimignano 35 km, Volterra 50 km.

Avstånd till städer: Siena 25 km, Florens 50 km, Pisa 110 km, Bologna 140 km, Rom 270 km, Milano 340 km. 

 

Chianti
16 personer
Privat pool 11 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3 km
Wi-Fi
A/C
Tennis 5 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär