Förfina sökningVilla Tofori

Villa Tofori

Klassisk toskansk villa från 1800-talet och del av en stor gård som producerar olivolja och vin i området kring Lucca. Detta är ett alternativ för gäster som vill koppla av och njuta av landsbygden och samtidigt enkelt kunna utforska Toscana och dess många sevärdheter. Några kilometer från villan ligger byn Segromigno, här finns restauranger och butiker. Den berömda Pinocchios park ligger 15 minuters bilresa bort. I närheten finns även Grotte Giusti Terme, ett spa där gäster från Villa Tofori erhåller rabatt.

Villan kan rymma upp till 12 personer, och har 6 sovrum och 5 badrum. Trädgården är vackert underhållen, med fina terrasser samt en liten ekbacke som leder till en gammal fontän. Villan har stor privat pool med utsikt över landskapet och slätten mot Lucca. 

Personal finns tillgänglig för assistans och kan arrangera guidade turer. Middag och kock kan ordnas mot extra kostnad. Som gäster kan ni också njuta av fri provsmakning av vin och jungfruolja som produceras på gården.

Avstånd: Lucca 15 km, Kusten 40 km, Pisa 45 km, Florens 80 km, Bologna 150 km, Rom 350 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Nedervåning: Rymligt kök med öppen spis och matsal med utgång till trädgården. Tvättstuga.

Första våningen: Stort sällskapsrum, vardagsrum med TV och matbord. 3 dubbelrum med varsitt badrum och ett tvåbäddsrum med badrum.

Andra våningen: Två dubbelrum och ett badrum.

Pris: 34 900 - 49 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND
Lucca med omnjed
12 personer
Privat pool (7x15m)
Personal tillgänglig
Köksservice på förfrågan
Wi-fi
Belägen på vingård
Spa i närheten

Boka här

Öppna kontaktformulär