Förfina sökningVilla Tiglio

Villa Tiglio

Villan ligger fridfullt inom gångavstånd från byn Colle di Compito i området kring  Lucca, med närhet till restauranger, tennisbana, barer och butiker. Luccas historiska centrum är tillgängligt med bil på 15 minuter. Läget är bekvämt för att utforska Toscana och dess städer eftersom även motorvägen är lättåtkomlig. 

Staden Lucca är välkänd för sin vackra medeltida- och renässansarkitektur, och sina 1500-talsmurar som omger den gamla staden. Området där villan ligger är också känt för sina ”kameliafestivaler”, där en blomma karakteristisk för trakten hyllas. 

Villan har renoverats och traditionella detaljer har noggrant valts, såsom terracottagolv och synliga takbjälkar, samtidigt som modern utrustning finns. 

Huset har plats för 4-6 gäster. Trädgården är stor och inhägnad. Verandan med matplats och skuggad avkopplingshörna har utsikt över poolen. På begäran kan poolen värmas upp. 

Avstånd: Lucca 15 km, Pisa 25 km, Florens 74 km, Bologna 150 km, Rom 350 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

På övervåningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ett tvåbäddsrum som delar badrum. På bottenvåningen finns kök och vardagsrum, båda med tillgång till trädgården. I källaren finns ett biljardrum och ett badrum. 

Pris: 35 000 - 49 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND
Lucca med omnejd
4-6 personer
Privat pool 5,5x11 m
Självhushåll
Restaurang på gångavstånd
Wi-fi
A/C
Kusten 40 km
Tennis gångavstånd
Husdjur tillåtna

Boka här

Öppna kontaktformulär