Förfina sökningVilla Sogno

Villa Sogno

Villa med hög standard mitt i UNESCO-klassade Val d’Orcia, vid foten av Pienza. Ägare är systrarna Barbara och Sabrina som renoverat huset i samarbete med en duktig arkitekt. Tillsammans har de bevarat husets charm och karaktär utan att göra avkall på komfort. 

I trädgården växer lavendel och vita rosor, uteplatserna är generösa och många. På önskemål kan vi här arrangera även yogakurser i en avsedd sal 100 meter från villan. Här går även att boka ayerveda massage. Vinprovning, ostprovning, matlagningskure och privat kock går även att boka.

Denna villa passar utmärkt för stora privata sällskap, företag som söker en udda konferens eller för er som söker en unik plats för fest och bröllop i den mindre skalan.

Perfekt läge med nära till sevärdheter i hela Val d’Orica. Närmaste större by ligger 3 km bort.

Avstånd: Siena 55 km, Florens 90 km, Pisa 120 km, Rom 200 km, Milano 420 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bostaden har sex dubbelrum, ett badrum i anslutning till varje sovrum, välutrustat kök, sällskapsrum, uteplatser och pool.

Markplan: Stort vardagsrum med stor öppen spis och bekväma soffor. Köket ligger i anslutning, samt ett dubbelrum med badrum. På övervåningen finns ett persikomålat sovrum, ett ljusblått sovrum och ett sällskapsrum emellan samt en terrass med vidunderlig utsikt.

Markplan och centrala huskroppen: Stort rum 6,5 m högt i tak, spiraltrappa till sovrum. I detta stora rum kan måltider avnjutas om det regnar eller är för varmt ute. Crememålat sovrum. Högra flygeln markplan: storttoskanskt kök och sällskapsrum med öppen spis och bekväma soffor, charmigt sovrum.

Övervåning: Violett sovrum med härlig utsikt.

Pris: 75 000 – 110 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Hyrs ut minst tre nätter vid grupparrangemang, bröllop och fest.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Perfekt läge med nära till sevärdheter i hela Val d'Orica. Närmaste större by ligger 3 km bort.

Avstånd till städer: Siena 55 km, Florens 90 km, Pisa 120 km, Rom 200 km, Milano 420 km.

Val d'Orcia
12 + 1 personer
Privat pool
Självhushåll
Matlagningskurs kan beställas
Restaurang 3 km
Wi-Fi
A/C
Yogakurser kan bokas

Boka här

Öppna kontaktformulär