Förfina sökningVilla Seggiano

Villa Seggiano

Villa i området Amiata, omgiven av olivlundar, en vidsträckt trädgård och en uppvärmd pool varifrån du har en vidunderlig utsikt. En smal grusväg leder ner till huset från en större asfalterad väg.

Detta vackra stenhus med antika fönster- och dörrposter, sin harmoniska fyrkantiga form, gammeldags inredning men samtidigt bra standard, lockar många av våra gäster till detta magiska hörn av Toscana!

Ägarna Rachel, Gilberto och Marianna, bor i ett litet hus alldeles bredvid. De föder även upp hästar, den typiska toscanska grisen “cinta senese”, samt får. Allt en bit från huset dock! Det går även att boka ridturer.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Markplan: ett dubbelrum med badrum, sällskapsrum med öppen spis, fem trappsteg leder till matrum m liten öppen spis och öppning mot loggia/uteplats, kök med fem plattor, ugn, stort kylskåp med frys, diskmaskin och tvättmaskin. 15 trappsteg leder till övervåning med två trippelrum med varsina badrum, ett dubbelrum med liten kokvrå och badrum samt ett dubbelrum med balkong och badrum.

Pris: 12 900 – 29 800 kr

Bredvid huvudvillan ligger ett annex i två plan som kan hyras till vid behov. På övervåningen bor ett ungt par som jobbar med jordbruket. På bottenplan ligger en lägenhet som hyrs ut. Denna är perfekt för ett par med ett barn. Den består av en matsal med köksdel, ett dubbelrum, en korridor med en enkelsäng och ett badrum med dusch. Till lägenheten hör en möblerad uteplats som är handikappanpassad.

Pris på förfrågan. 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Under lågsäsong minst 4 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Byn Seggiano ligger 2 km bort och här finns en liten mataffär, ett apotek och en post. Byn Castel del Piano ligger 7 km bort och här finns en större mataffär, sjukhus, restaurang, bank mm. Till Grosseto och havet är det 60 km. 

Avstånd till städer: Montalcino 25 km, Grosseto 60 km, Siena 65 km, Florens 150 km, Pisa 185 km, Rom 220 km, Milano 425 km. 

 

Amiata
10 + 2 eller 12 + 3 personer
Privat pool 12 x 8 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär