Förfina sökningVilla Seggiano

Villa Seggiano

Villa i området Amiata, omgiven av olivlundar, en vidsträckt trädgård och en uppvärmd pool varifrån du har en vidunderlig utsikt. En smal grusväg leder ner till huset från en större asfalterad väg.

Ett vackert stenhus med antika fönster- och dörrposter, fyrkantiga form, gammeldags inredning men samtidigt bra standard, i ett magiskt hörn av Toscana!

Ägarna bor i ett litet hus bredvid. De föder även upp hästar, den typiska toskanska grisen “cinta senese”, samt får. Möjlighet finns att boka ridturer.

Byn Seggiano ligger 2 km bort och här finns en liten mataffär, ett apotek och en post. Byn Castel del Piano ligger 7 km bort och här finns en större mataffär, sjukhus, restaurang, bank mm. Till Grosseto och havet är det 60 km. 

Avstånd: Montalcino 25 km, Grosseto 60 km, Siena 65 km, Florens 150 km, Pisa 185 km, Rom 220 km, Milano 425 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Huvudvilla 10-12 p (3 dubbelrum + 2 trippelrum)

Markplan: Ett dubbelrum (2 p) med badrum, sällskapsrum med öppen spis, fem trappsteg leder till matrum med liten öppen spis och öppning mot loggia/uteplats, välutrustat kök, diskmaskin och tvättmaskin. 15 trappsteg leder till övervåning där det finns två trippelrum (6 p) med varsina badrum, ett dubbelrum (2 p) med liten kokvrå och badrum samt ett dubbelrum (2 p) med balkong och badrum.

Annex 2-3 p (1 dubbelrum + 1 enkelrum)

Bredvid huvudvillan ligger ett annex i två plan med plats för 3 personer, som kan hyras till vid behov. Bostaden som hyrs ut ligger på bottenplan och är perfekt för ett par med ett barn. Den består av en matsal med köksdel, ett dubbelrum (2p), en korridor med en enkelsäng (1 p) och ett badrum med dusch. Till lägenheten hör en möblerad uteplats som är handikappanpassad. På övervåningen bor ett par som jobbar med jordbruket. 

Pris: 16 900 – 35 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Under lågsäsong minst 4 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Byn Seggiano ligger 2 km bort och här finns en liten mataffär, ett apotek och en post. Byn Castel del Piano ligger 7 km bort och här finns en större mataffär, sjukhus, restaurang, bank mm. Till Grosseto och havet är det 60 km. 

Avstånd till städer: Montalcino 25 km, Grosseto 60 km, Siena 65 km, Florens 150 km, Pisa 185 km, Rom 220 km, Milano 425 km. 

Amiata
15
Privat pool 12 x 8 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär