Förfina sökningVilla Scoia

Typisk toskansk stenvilla i trakten kring Empoli i Toscanas hjärta. Här finns plats för upp till 16 personer. Stor trädgård. Villan är perfekt för en grupp vänner, stora familjer eller för att organisera evenemang.  Intill huset finns en möblerad loggia med stengrill.

Villan nås via en 1 km lång grusväg kantad av träd och är belägen i ett stort naturreservat med dalar med olivträd, öppna områden och skogar – ett paradis för naturälskare. Stor pool (öppen 1/4-30/9) med två hydromassagedelar. Moderna möbler, parasoller och solstolar. 

Inredningen består av lantliga trämöbler, vilket skapar en välkomnande och mysig atmosfär. Bottenvåningen har stora, ljusa öppna utrymmen och stora fönster. Vardagsrummet har stora valv, öppen spis och träbjälkar i taket.

Detta är ett perfekt boende för dig som är naturälskare och vill bo avskilt, samtidigt med närhet till utflyktsmål och Toscanas städer och byar.  Många stigar för vandring och mountainbike runt knuten.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

400 kvm stor villa.

Bottenplan: 2 dubbelrum med varsitt tillhörande badrum plus ett litet badrum med tvättstuga. Matsal med bord för 16 personer och direktaccess via utgång till trädgården. Fullt utrustat kök.
Första våning: 4 dubbelrum med varsitt tillhörande badrum. 2 dubbelrum (med delbara sängar) och varsitt tillhörande badrum. 

Pris: 85 000 – 125 000 kr 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Går även att hyra färre dagar (minst tre nätter) på förfrågan.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger naturskönt och avskilt, samtidig som det är fullt möjligt att göra dagsutflykter till Toscanas berömda sevärdheter, som San Gimignano eller Volterra. Florens och Siena nås på en dryg halvtimme med bil. Många stigar för vandring och  mountainbike. Kusten nås på en timme med bil. Närmaste by är Montaione där butiker av alla slag finns. Närmaste järnvägsstation är Castelfiorentino 7 km bort, varifrån dagliga avgångar går till Florens och andra städer.

Avstånd till by/städer: Montaione 8 km, San Gimignano 35 km, Florens 70 km, Pisa 70, Siena 65 km, Bologna 140 km, Rom 290 km, Milano 335 km. 

Empoli med omnejd
16 personer
Privat pool 15 x 8 meter
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 10 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 90 km
Tennis 10 km
Golf 25 km

Boka här

Öppna kontaktformulär