Förfina sökningVilla Sciano

Villa Sciano

Villa för 15 personer i trakten kring Empoli, omgiven av olivlundar och vingårdar och närhet till Chianti och San Gimignano. Villan är en perfekt plats för att samla släkten eller vännerna och passar även bra för ett mindre bröllop. 

Villan som är från 1700-talet är renoverad med alla moderna faciliteter med air-condition och eget badrum i de flesta sovrummen. Förutom huvudvillan finns även ett litet annex vid poolen som har ett sovrum.

Till villan hör en stor inhägnad trädgård,  en pool med olika nivåer och en möblerad uteplats med grill. Det finns även ett litet privat kapell som kan lånas vid bröllop. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Stort vardagsrum med matsalsdel och utgång till trädgården, matsal med öppen spis, ett stort kök med bland annat ugn, kyl/frys och diskmaskin, ett vardagsrum med ett litet bibliotek och biljardbord, ett dubbelrum, ett vardagsrum med öppen spis och ett badrum med dusch. Tvättmaskin.

Övre plan: Dubbelrum med A/C och eget badrum med dusch, ett stort vardagsrum, ett sovrum med en mindre dubbelsäng, tre dubbelrum med A/C och egna badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar med A/C och eget badrum med dusch. 

Annexet: Svit med dubbelsäng, A/C och eget badrum med dusch. 

Pris: 14 900 – 69 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

I den närmaste byn Sciano som ligger 5,5 km bort finns en mataffär och en pizzeria. I de större byarna Barberino Val d'Elsa och Certaldo finns det mesta man behöver. San Gimignano, känd för sina medeltida torn ligger ca 30 km bort. Den medeltida borgen S.Appiano och Linari är värt ett besök liksom den charmiga lilla byn Petrognano med ruiner från staden Semifonte som förstördes 1202 av Florentinarna. 

Avstånd till städer: San Gimignano 30 km, Florens 40 km, Siena 50 km, Pisa 75 km, Rom 285 km, Milano 350 km. 

Empoli med omnejd
15 personer
Privat pool 12,5 x 6,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 5,5 km
Wi-Fi
A/C
Tennis 6 km

Boka här

Öppna kontaktformulär