Förfina sökningVilla Poppi

Villa Poppi

Stor villa för 14 personer, indelad i tre lägenheter, med enskilt läge ett par kilometer från byn Poppi i vackra Casentino i östra Toscana. Lägenheterna har separata ingångar men hyrs ut tillsammans. 

Villan tillhör en större lantgård som hyr ut två andra bostäder med lägenheter. Dessa ligger ett par hundra meter bort och här finns ett gemensamt utrymme med tennisbana, fotbollsplan och lekplats för barn som får användas även av villans gäster. Här finns även en gemensam tvättstuga. 

Villan har en privat pool, en trädgård och möblerad uteplats. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Lägenhet 1: På bottenplan finns en matsal med öppen spis och en köksdel utrustad med bl.a. diskmaskin, en loungedel med öppen spis och matplats, två dubbelrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch. En trappa upp finns ett dubbelrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch. Utanför lägenheten finns en möblerad uteplats med stenugnsgrill. 

Lägenhet 2: På bottenplan finns en loungedel, matsalsdel med öppen spis och köksdel, ett badrum med dusch, ett dubbelrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch som ligger på en lite högre nivå, ett dubbelrum med delbara sängar med ett eget badrum med dusch som ligger på en lite högre nivå. Utanför lägenheten finns en möblerad uteplats. 

Lägenhet 3: På bottenplan ligger ett vardagsrum med köksdel, två dubbelrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch. Tre trappsteg ner ligger ett vardagsrum med öppen spis. Utanför lägenheten finns en möblerad uteplats med grill. 

Pris: 23 900 - 53 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

 
STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger i ett område som kallas Casentino som är känt för sin vackra natur och nationalpark. Här finns många möjligheter till cykling och vandring.

18 km bort ligger Eremo di Camaldoli, ett gammalt känt klosterapotek där munkarna gjorde mediciner enligt traditionella recept. 

I byn Poppi som ligger 4 km bort finns alla slags butiker och flera restauranger. Här finns även en tågstation med tåg till Arezzo. Arezzo ligger ca 4 mil bort. 

Avstånd till städer: Florens 60 km, Siena 110 km, Pisa 150 km, Bologna 175 km, Rom 250 km, Milano 365 km. 

Castentino
14 personer
Privat pool
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 4 km
Wi-Fi
Tillgång till tennisbana
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär