Förfina sökningVilla Podere

Villa Podere

Detta charmiga stenhus i södra Val di Chiana är beläget på en höjd med utsikt över den medeltida byn Rigomagno. Villan har restaurerats i en klassisk toskansk stil med bevarade terracottagolv, träbjälkar i taket och stenväggar. 

Runt huset finns ett stort område med en uteplats, trädgård och pool. Närheten till Val d’Orcia gör villan till en perfekt utgångspunkt för fina utflykter.

Villan ligger 2 km från byn Palazzolo där det finns en bar, en pizzeria och en lokal tågstation. I den större byn Lucignano finns alla slags butiker. Läget gör att det enkelt att nå städerna och byarna i Val d’Orcia och övriga Toscana. Chiantiområdet nås på mindre än en timme. Till Trasimenosjön är det 35 km. 

Avstånd: Lucignano 5 km, Montepulciano 25 km, Pienza 30 km, Siena 40 km, Florens 100 km, Pisa 165 km, Rom 230 km, Milano 400 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan: Ingång, matsal, stort vardagsrum, Fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin, ugn, micro och kyl/frys, ett badrum med dusch. Tvättmaskin.

Övre plan: Stor öppen yta, vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum med en extrasäng (lämplig för ett barn), och ett badrum med dusch, ett dubbelrum med eget badrum med badkar, ett dubbelrum med en extrasäng. En trappa leder upp till ett torn där det finns ytterligare ett sovrum med två enkelsängar.

Pris: 21 900 – 45 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger 2 km från byn Palazzolo där det finns en bar, en pizzeria och en lokal tågstation. I den större byn Lucignano finns alla slags butiker. Läget gör att det enkelt att nå städerna och byarna i Val d'Orcia och övriga Toscana. Chiantiområdet nås på mindre än en timme. Till Trasimenosjön är det 35 km. 

Avstånd till städer: Lucignano 5 km, Montepulciano 25 km, Pienza 30 km, Siena 40 km, Florens 100 km, Pisa 165 km, Rom 230 km, Milano 400 km. 

Södra Val di Chiana
8 + 2 personer
Privat pool 10 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
Trasimenosjön 35 km

Boka här

Öppna kontaktformulär