Förfina sökningVilla Pienza

Villa Pienza

I hjärtat av Val d’Orcia med fantastisk utsikt över det böljande landskapet och närhet till byn Pienza ligger denna vackra lantliga villa, renoverad med hög standard och hänsyn till toskanska traditioner och ursprungsmaterial. 

Villan tillhör en större lantgård som producerar olika typer av spannmål, olivolja och nektar från Sangiovesedruvor. Landskapet i denna del av Toscana är som en målarpalett med skiftande färger med gröna, gula och bruna nyanser.

Villan är indelad i två fristående delar (inte kommunicerande på insidan). Gästerna disponerar en 1000 kvm stor trädgård med cypresser, olivträd, rosbuskar och kryddväxter. I trädgården finns en uteplats med tak med en grill i närheten. Villan har förutom en stor pool (24 meter lång) även en utomhusjacuzzi. Massage och behandlingar kan beställas.

En viss del av villan är handikappanpassad.

Hela Val d’Orcia med besöksmål inom behagligt avstånd. Till den charmiga lilla staden Pienza är det endast 3 km. 

Avstånd: Pienza 3 km, Montepulciano 15 km, Siena 55 km, Florens 135 km, Pisa 195 km, Rom 215 km, Milano 420 km.

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

520 meter boarea.

Del 1 (7p):
Bottenvåning: Ingång till stort typiskt toskanst kök, fullt utrustat. Matplats med matbord för 12 personer + mindre matrum med bord för 8 personer. Vardagsrum med utgång till trädgården. 1 dubbelrum med utgång till trädgården och tillhörande badrum + 1 enkelrum med tillhörande badrum.
Första våning: 2 dubbelrum med tillhörande badrum (det ena med bubbelpool). På första våningen finns även en mindre terrass (nås även från utsidan av huset) med utsikt över pool och omgivningar.

Del 2 (7p):
Denna del av bostaden har direktingång till inomhusdelen av poolen.
Bottenvåning: Ingång till stort typiskt toskanst kök, fullt utrustat. Matplats för 8 personer. Vardagsrum med elsdstad och matbord för 16 personer och utgång till trädgården. 1 dubbelrum med utgång till trädgården och med tillhörande badrum + 1 enkelrum med tillhörande badrum.
Första våningen: 2 stora dubbelrum med tillhörande badrum (det ena med bubbelpool).

Möjlighet till extrabädd.

Pris: 79 000 – 120 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Hyrs ut minst 4 nätter under lågsäsong.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Hela Val d'Orcia med besöksmål inom behagligt avstånd. Till den charmiga lilla staden Pienza är det endast 3 km. 

Avstånd till städer: Pienza 3 km, Montepulciano 15 km, Siena 55 km, Florens 135 km, Pisa 195 km, Rom 215 km, Milano 420 km.

 

Val d'Orcia
14 personer
Privat pool 24 x 4 meter
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 1 km
Wi-Fi
A/C
Utomhusjacuzzi
Handikappanpassat

Boka här

Öppna kontaktformulär