Förfina sökningVilla Montefioralle

Villa Montefioralle

Denna villa på 230 kvadrat ligger på en lantgård i hjärtat av Chianti. Gården producerar vin i liten skala och har även en olivlund. På gården finns ett par lägenheter som uthyres men villan ligger avskilt och har sin egen privata pool och trädgård. Här kan man strosa runt bland vin- och olivodlingar och bor samtidigt nära stora kulturella sevärdheter i Florens.

Från poolen har man en fin utsikt över omgivningarna. En möblerad uteplats med tak samt en grill finns till gästernas förfogande liksom en tvättstuga med tvättmaskin. På övervåningen finns ett sovrum som har A/C. Eftersom gården ligger på en kulle är vindarna svalkande även på varma sommardagar.

Villan ligger 3 km från Greve in Chianti där det finns flera restauranger och butiker. I området finns det flera vingårdar att besöka. San Gimignano med sina karakteristiska torn ligger 35 km bort.

Avstånd: Florens 30 km, Siena 55 km, Pisa 95 km, Bologna 130 km, Milano 325 km, Rom 330 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenvåningen: Stort vardagsrum i två nivåer med utgång till trädgårdar, stort kök med bland annat ugn, micro, diskmaskin, kyl/frys, matsalsdel med öppen spis, två dubbelrum med egna badrum, det ena med dusch och det andra med badkar, Från en extern ingång nås ett dubbelrum och ett enkelrum som har delat badrum med dusch. Tvättmaskin.

Övervåningen: Ett dubbelrum med A/C, ett sovrum med två enkelsängar med ett badrum som har ett badkar med massagefunktion.

Pris: 23 500 – 44 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger 3 km från Greve in Chianti där det finns flera restauranger och butiker. I området finns det flera vingårdar att besöka. San Gimignano med sina karakteristiska torn ligger 35 km bort.

Avstånd till städer: Florens 30 km, Siena 55 km, Pisa 95 km, Bologna 130 km, Milano 325 km, Rom 330 km.

Chianti
11 personer
Privat pool 8 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3 km
Wi-Fi
A/C
Ligger på en vingård
Tennis 3 km
Golf 10 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär