Förfina sökningVilla Montalcino

Villa Montalcino

Elegant villa med panoramautsikt och enastående vy över Val d’Orcia. Till vinstaden Montalcino är det endast ett par kilometer.

Läget är idealiskt som utgångspunkt för utflykter till sevärdheter som Siena, Arezzo, Montepulciano, Monteriggioni, Pitigliano, Pienza, Cortona, Arezzo, San Gimignano och även Florens. Till närmaste restaurang är det 3 kilometer. För våra gäster kan vi arrangera tur till några av de omkringliggande vingårdarna för vinprovning. 

Här finns gott om plats för umgänge både inomhus och utomhus. Fin trädgård med privat pool och BBQ.

Ägaren, en italiensk arkitekt och inredningsdesigner, har renoverat villan i toskansk tradition och möblerna och inredningen består av en blandning av antikt och egendesignat.  

Fastigheten består av gårdens huvudbyggnad för 10 personer samt ett fristående hus för 2 personer. Möjlighet finns att öppna upp ytterligare en byggnad för 6 personer med varsitt tillhörande badrum. Villan går sålunda att hyra för 10, 12, 14, 16 eller 18 personer.

Bra utgångspunkt för utflykter till sevärdheter som Siena, Arezzo, Montepulciano, Monteriggioni, Pitigliano, Pienza, Cortona, Arezzo, San Gimignano och även Florens. Till närmaste restaurang är det 3 kilometer.

Avstånd:  Montalcino 11 km, Siena 50 km, Florens 130 km, Pisa 195 km, Bologna 205 km, Rom 215 km, Milano 410 km. 

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Huvudvilla + intilligande rum 12 p: 
Markplan 2 p (1 sovrum, 1 badrum): Stor matsal med eldstad och ett rymligt vardagsrum, som båda öppnar upp mot trädgården och patio. Kök med utgång till veranda för utomhusmåltider. 1 dubbelrum med tillhörande badrum.
Första våningen 8 p (4 sovrum, 3 badrum): Vardagsrum. 2 dubbelrum med varsitt tillhörande badrum. 2 dubbelrum (varav ett med två enkelsängar) som delar på 1 badrum. Samtliga sovrum på första våningen har A/C.
Separat ingång 2 p: 1 dubbelrum med badrum.

Separat hus 6 p: 
Markplan (3 sovrum, 3 badrum): 3 dubbelrum med varsitt tillhörande badrum. 

Pris: Från 66 000 kr/vecka beroende på säsong och antal gäster

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Bra utgångspunkt för utflykter till sevärdheter som Siena, Arezzo, Montepulciano, Monteriggioni, Pitigliano, Pienza, Cortona, Arezzo, San Gimignano och även Florens. Till närmaste restaurang är det 3 kilometer.

Avstånd till städer:  Montalcino 11 km, Siena 50 km, Florens 130 km, Pisa 195 km, Bologna 205 km, Rom 215 km, Milano 410 km. 

Val d'Orcia
10-18 personer
Privat pool 15 x 6 meter
Självhushåll
Restaurang 3 km
Wi-Fi
A/C

Boka här

Öppna kontaktformulär