Förfina sökningVilla Martino

Villa Martino

En bekväm villa med panoramautsikt, belägen på kullarna nordväst om Lucca. Villan ligger på en gård som producerar vita och röda viner, honung, pasta och olivolja. För gästerna kan ordnas vinprovning och rundvandring i vingården. Villan har en fantastisk utsikt över olivlundar och fruktträd, särskilt från den privata poolen.  

Villan har restaurerats och är utrustad med moderna bekvämligheter så som a/c och tv. Den varma interiören vittnar om den toskanska traditionen med takbjälkar och terracottagolv. 

Villan rymmer upp till 10 gäster, här finns fem sovrum varav samtliga har eget badrum. Boendet är uppdelat i två enheter, fyra av sovrummen finns i huvudbyggnaden, medan det femte ligger på första våningen i en sidobyggnad. Varje enhet öppnar sig mot den stora inhägnade trädgården, med en härlig pergola perfekt för utomhusmåltider. Sidobyggnaden har en vacker inbyggd grill. 

Läget är perfekt för gäster som vill utforska den här delen av Toscana, och många sevärdheter, byar och städer är lättillgängliga. 

Avstånd: Lucca 5 km, Pisa 25 km, Florens 88 km, Bologna 140 km, Rom 350 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Huvudbyggnad 8 pers. 

Bottenplan:
Kök/matplats med öppen spis, öppnar till pergolan utrustad för utomhusmåltider. Vardagsrum. Tvättstuga. Ett dubbelrum med eget badrum.

Övre plan:
Två dubbelrum med eget badrum samt ett tvåbäddsrum med eget badrum. 

Sidobyggnad:

Bottenplan:
Vardagsrum med pentry som öppnar mot en täckt veranda med inbyggd grill och bordtennis. 

Övre plan:
Dubbelrum med king-size bed, eget badrum. 

Pris: 46 600 - 82 200 kr. 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND
Lucca med omnejd
10 personer
Privat pool
Självhushåll
Wi-fi
A/C
På vingård

Boka här

Öppna kontaktformulär