Förfina sökningVilla Mare

Boka villa vid Grosseto

Villa Mare

Semestervilla i Södra Toscana, belägen 15 meter från stranden och ett par kilometer från den charmiga lilla byn Castiglione della Pescaia. Vi befinner oss här i den norra delen av Maremma med närhet även in i vackra Val d’Orcia.

Villan är av enklare standard men här finns ändå det mesta man behöver. Det finns tre terrasser, en med utsikt över havet och två andra på baksidan av huset. Villan är omgiven av en stor trädgård med pinjeskog. 

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Kök med bland annat kyl/frys, diskmaskin, micro och elugn, stor matsal med öppen spis, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop) och ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Första våningen: Stort vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum, två sovrum med två enkelsängar (ett av rummen kan göras om till dubbelrum) och ett badrum med dusch. 
 
Andra våningen: Ett stort dubbelrum med toalett. 

Pris: 24 900 – 51 800 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Under lågsäsong minst 4 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger precis vid stranden, 4 km från Castiglione della Pescaia. Här är det långa sandstränder. 1 km från villan ligger närmaste mataffär. 

Avstånd till städer: Castiglione della Pescaia 4 km, Follonica 20 km, Grosseto 25 km, Siena 100 km, Pisa 135 km, Florens 165 km, Rom 195 km, Milano 400 km. 

Norra Maremma
10 personer
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1 km
Wi-Fi
Kusten 0 km
Golf 5 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär