Förfina sökningVilla Leopoldina

Villa Leopoldina

Elegant villa i östra Toscana, högt belägen och med hänförande utsikt. Bostaden har två våningar med såväl kök som vardagsrum på vardera våning och kan även fungera som två separata lägenheter. Ägarna har varsamt renoverat bostaden som håller hög kvalitet och har stora rymliga sällskapsutrymmen.

Villa Leopoldina tillhör en vingård som odlar med biologiska metoder. Vingården nås på gångavstånd (cirka 500 meter) där vinprovning kan arrangeras på terrass med utsikt över Arezzo och omgivande dalgångar. Tillställningar som födelsedagsfirande och fest för mindre bröllopssällskap kan också arrangeras, liksom matlagningskurser.

Närheten till Arezzo (7 km) med tågstation för att nå utflyktsmål och städer runtom i Toscana, gör denna villa till en av våra favoriter.

Området är östra Toscana och villan ligger endast 7 km från Arezzo. Utflyktsmål som Siena och Florens nås med bil på en timme. För den som föredrar tåg går dessa regelbundet från Arezzo. Närmaste lilla by och restaurang ligger 1 km bort.

Avstånd:  Florens 83 km, Siena 70 km, Pisa 165 km, Bologna 185 km, Rom 220 km, Milano 385 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenvåning: Vardagsrum och kök. 3 dubbelrum (två med dubbelsäng och ett med delbara sängar) med varsitt badrum. På bottenvåningen finns också en vedspis i matsalen. Ett av sovrummen på bottenvåningen är handikappanpassat och går att nå med rullstol. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
Övre våning: Vardagsrum, kök. 3 dubbelrum (två med dubbelsäng och ett med delbara sängar) med varsitt badrum. Även köket på denna våning är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. 
Under loggian intill trädgården finns ett stort matbord. 

Pris: 42 000 – 62 000 kr 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. 
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Området är östra Toscana och villan ligger endast 7 km från Arezzo. Utflyktsmål som Siena och Florens nås med bil på en timme. För den som föredrar tåg går dessa regelbundet från Arezzo. Närmaste lilla by och restaurang ligger 1 km bort.

Avstånd till städer:  Florens 83 km, Siena 70 km, Pisa 165 km, Bologna 185 km, Rom 220 km, Milano 385 km.

Arezzo med omnejd
12 personer
Privat pool
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1 km
Wi-Fi
A/C
Ligger på en vingård
Handikappanpassat

Boka här

Öppna kontaktformulär