Förfina sökningVilla Fonte

Villa Fonte 

Charmig villa i norra Val di Chiana, i utkanten av den etruskiska staden Cortona och med närhet till byn Camucia. Villan har ett mycket centralt läge och gångavstånd till flera restauranger och butiker samt en tågstation. Trasimenosjön ligger endast 1,5 mil bort. 

Villan totalrenoverades 2017 i en modern stil med air-condition men med en bevarad orginalstruktur från 1800-talet. En liten trädgård med möblerad uteplats och en liten pool tillhör huset. 

Avstånd: Cortona 3 km, Arezzo 35 km, Perugia 45 km, Assisi 60 km, Siena 75 km, Florens 115 km, Pisa 195 km, Rom 240 km, Milano 415 km. 

 
BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan: Entré och ett vardagsrum, tvättstuga med tvättmaskin, badrum med dusch. 

Tre trappsteg upp: Matsal och kök utrustat med bl.a. ugn, frys och diskmaskin. Utgång till trädgården. 

Två trappsteg ned från vardagsrummet: Ett dubbelrum med utgång till utsidan. 

Övre plan: Ett dubbelrum som även kan nås via en dörr från utsidan, ett badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch. 

Pris: 19 900 – 46 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger i kanten av den etruskiska staden Cortona i östra Toscana och mitt i byn Camucia. Här finns flera restauranger och butiker samt en tågstation. Närheten till Umbrien gör det enkelt att även besöka intressanta städer där. Till Trasimenosjön är det 1,5 mil och här finns ett par stränder.

Avstånd till städer: Cortona 3 km, Arezzo 35 km, Perugia 45 km, Assisi 60 km, Siena 75 km, Florens 115 km, Pisa 195 km, Rom 240 km, Milano 415 km. 

 
Norra Val di Chiana
6 personer
Privat pool 3 x 3 meter
Självhushåll
Restaurang 0,2 km
Wi-Fi
A/C
Trasimenosjön 15 km

Boka här

Öppna kontaktformulär