Förfina sökningVilla Fontane

Villa Fontane

Stor bekväm villa för 14 personer  i det vackra landskapet Val d’Orcia, nära byn Monticchiello och Pienza.

När villans ägare köpte fastigheten var den en ruin men har nu renoverats till en villa med hög standard. Villan är i två självständiga delar, den del som från början var ett stall har plats för 10 personer och den andra delen där de tidiga bönderna bodde har plats för 4 personer. Villan är perfekt för en större familj eller grupp av vänner.

Till huset hör ett uterum med tak där det finns ett stort matsalsbord för 14 personer samt öppen spis och en pizzaugn. En tvättstuga med tvättmaskin finns till gästernas förfogande. Villans pool är omgiven av stora ytor med gräsmatta och erbjuder en fin utsikt över omgivningarna.

Närmaste by Monticchiello ligger 2 km från villan. Städerna Pienza och Montepulciano ligger 7 km, respektive 10 km från villan och är båda värda ett besök. Till Trasimenosjön är det 35 km. 

Avstånd: Pienza 7 km, Montepulciano 10 km, Siena 70 km, Florens 115 km, Pisa 180 km, Rom 205 km, Milano 415 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan: Stort kök utrustat med bland annat kyl/frys, ugn, micro och diskmaskin, ett stort vardagsrum med dörrar ut till den bakre trädgården, ett mindre vardagsrum med öppen spis, fyra dubbelrum med varsitt badrum, ett sovrum med två enkelsängar och ett eget badrum, en extra toalett. Tvättmaskin.

Övre plan: En extern trappa leder till det övre planet där det finns två dubbelrum, tre badrum, ett litet kök och ett vardagsrum.

Pris: 49 500 – 65 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Den närmaste byn Monticchiello ligger 2 km från villan. Städerna Pienza och Montepulciano ligger 7 km, respektive 10 km från villan och är båda värda ett besök. Till Trasimenosjön är det 35 km. 

Avstånd till städer: Pienza 7 km, Montepulciano 10 km, Siena 70 km, Florens 115 km, Pisa 180 km, Rom 205 km, Milano 415 km. 

Val d'Orcia
14 personer
Privat pool 15 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
A/C
Trasimenosjön 35 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär