Förfina sökningVilla d’Orcia

Villa d’Orcia

Charmig lantvilla ligger i hjärtat av Val d’Orcia, inte långt från San Quirico. Området är känt för sin vackra natur, böljande kullar och jordbruksmark med små medeltida byar. 

Denna villa är klassisk toskansk med högt tak med takbjälkar och terracottagolv. Villan är indelad i tre lägenheter som delar på en stor gemenskapsyta med plats för upp till 15 personer och passar vänner eller familjer som vill semestra tillsammans.

Det finns också en stor möblerad uteplats med aktiviteter för barnen och en pool. Till poolen hör en utomhusdusch, parasoll och solstolar. Detta område lämpar sig bra för grillkvällar. En gemensam tvättstuga med tvättmaskin finns på bottenplan.

Villan ligger i hjärtat av Val d’Orcia, inte långt från San Quirico. Detta område är känt för sin vackra natur, böljande kullar och jordbruksmark med små medeltida byar. Inom en radie på 25 km finns Bagno Vignoni, känd för sina termala bad, vinstaden Montalcino och Pienza. Även Montepulciano, Siena och Trasimenosjön nås enkelt med bil.

Avstånd till städer: Campiglia d’Orcia 6 km, Pienza 20 km, Montalcino 25 km, Siena 60 km, Florens 125 km, Rom 210 km, Pisa 230 km, Milano 440 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Lägenhet 1: Bottenplan. Stort kombinerat kök och matsal, tre dubbelrum alla med privata badrum och utgång till trädgården, ett av sovrummen har ett sovloft med en enkelsäng.

Lägenhet 2: Bottenplan. Kombinerat kök och vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum med ett privat badrum med dusch, två dubbelrum och ett badrum med dusch. En spiraltrappa från ett av sovrummen leder upp till ett sovloft med en enkelsäng (andra andra extrasäng kan ställas in här). 

Lägenhet 3: Övre plan. Kombinerat kök och matsal, ett dubbel bäddsoffa och en köksdel, ett dubbelrum  och ett badrum med dusch. 

Pris: 38 500 – 59 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger i hjärtat av Val d'Orcia, inte långt från San Quirico. Detta område är känt för sin vackra natur, böljande kullar och jordbruksmark med små medeltida byar. Inom en radie på 25 km finns Bagno Vignoni, känd för sina termala bad, vinstaden Montalcino och Pienza. Även Montepulciano, Siena och Trasimenosjön nås enkelt med bil.

Avstånd till städer: Campiglia d'Orcia 6 km, Pienza 20 km, Montalcino 25 km, Siena 60 km, Florens 125 km, Rom 210 km, Pisa 230 km, Milano 440 km. 

Val d'Orcia
10-15 personer
Privat pool 15 x 7,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 6 km
Wi-Fi
Tennis 6 km
Golf 20 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär