Förfina sökningVilla Collina

Villa Collina

Stor villa i trakten kring Empoli, med fin utsikt över Toscanas karakteristiska kullar och en liten sjö. Villan är omgiven av olivlundar och fin natur men ligger endast 14 km från staden Florens och dess sevärdheter.

Villan är indelad i tre delar, den äldsta delen är från 1200-talet och användes av pilgrimer som stannade här för att vila.

Villan har renoverats i en lantlig toskansk stil med mycket konst. Trädgården nås från den stora ingången och från en stor möblerad veranda. Poolen ligger på en högre nivå i trädgården där det även finns omklädningsrum och dusch.

Villan ligger 14 km från Florens och dess sevärdheter. 2 km bort ligger byarna San Donato in Collina och Troghi. Ca 1 km från villan ligger en större vingård. 

Avstånd till byar & städer: San Donato in Collina 2 km, Troghi 2 km, Florens 14 km, Siena 75 km, Pisa 100 km, Bologna 120 km,  Rom 295 km, Milano 330 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan: Entré med ett biljardbord, garderob, stort kök med frukostbord och diskmaskin, kombinerad matsal och vardagsrum med öppen spis och dörrar ut mot en möblerad terrass, vardagsrum med dörrar ut mot terrassen.

Lägre bottenplan: Separat dubbelrum med eget badrum som nås via trädgården.

En halv trappa upp: Vardagsrum med pingisbord och dörrar ut mot trädgården.

Första våningen: Sovrum med två enkelsängar och ett dubbelrum som delar ett badrum, ett dubbelrum med eget badrum, ett sovrum med två enkelsängar med en trappa som leder till ett litet torn (ej lämpligt för barn eller äldre att klättra upp i) I tornet finns ett badrum och ett dubbelrum med ett eget stort badrum.

Pris: 38 900 – 68 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger 14 km från staden Florens och dess sevärdheter. 2 km bort ligger byarna San Donato in Collina och Troghi. Ca 1 km från villan ligger en större vingård. 

Avstånd till städer: Florens 14 km, Siena 75 km, Pisa 100 km, Bologna 120 km,  Rom 295 km, Milano 330 km. 

 

Empoli med omnejd
12 personer
Privat pool 15 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär