Förfina sökningVilla Chiecinella

Villa Chiecinella

På ett större gods i området kring Pisa, omgiven av skogar, olivlundar och vinodlingar ligger denna stora toskanska villa med anor från 700-talet. Villan har ett avskilt läge och är omgiven av en stor trädgård med pinjeträd. Totalt finns 10 sovrum fördelade på tre våningsplan. Inredningen är rustik. 

På en naturlig platå, 50 meter från villan, ligger ett stort poolområde med en stor pool samt en separat barnpool (0,5 meter djup). Framför huset finns en stor möblerad uteplats. På förfrågan kan villan hyras ut till ett mindre sällskap på cirka tio  personer. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Villa på 500 kvm i tre våningsplan. 

Bottenvåning: Vardagsrum och matsal med stor öppen spis. Från matsalen leder en liten trappa ner till ett kök utrustat med bland annat ugn, kyl/frys, micro, diskmaskin och vattenkokare. Utgång från köket. Två trappor ner från matsalen finns en WC. 

Första våningen (11 p): 1 twinrum (två enkelsängar) och badrum med badkar och dusch. 1 dubbelrum (dubbelsäng) och badrum med dusch. Båda dessa sovrum har tillgång till en terrass. Ytterligare 3 dubbelrum (dubbelsängar) med varsitt badrum med dusch. 

Andra våningen (11 p):  1 Trippelrum med air-condition med 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng och badrum med dusch. 4 dubbelrum (dubbelsängar) med air-condition  och varsina badrum med dusch. I ett av dubbelrummen finns plats för en extra enkelsäng. 

Pris: 42 500– 77 000 kr 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

 

STÄDER & AVSTÅND

Den närmaste byn Palaia ligger 5 km bort och här finns mataffär, ett par restauranger och caféer. I den större byn Montopoli finns alla slags butiker. Till Versiliakusten och dess stränder är det 7,5 mil. 

Avstånd till städer:  Montopoli 9 km, Volterra, San Gimignano och Pisa 45 km, Florens 60 km, Siena 70 km, Milano 330 km, Rom 365 km.

 

Pisa med omnejd
22 personer
Privat pool 18 x 9 och 6 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 5 km
Wi-Fi
A/C i vissa rum
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär