Förfina sökningVilla Caprile

Villa Caprile

Vackert gammalt stenhus med delar från 1200-talet, beläget mitt bland olivlundar och vingårdar på en kulle i närheten av Lucca. Förutom den gamla stenvillan finns ett litet gästhus där det finns A/C till extra kostnad. Från båda dessa hus och poolen har man en fantastisk utsikt över det vackra landskapet.

Den stora villan har en fin terrass med tak. Villans ägare är arkitekt och designer och har bevarat mycket av den ursprungliga strukturen på huset. Vid renoveringen fick alla sovrum ett eget badrum.

Villan hyrs ut för antingen 9 eller 13 personer.

Villan ligger 12 km från staden Lucca. En mil bort ligger närmaste motorväg. Detta gör det enkelt att ta sig runt i Toscanas olika delar. Närmaste byn Segromigno Monte ligger 3 km bort och till kusten är det ca 40 km. 

Avstånd till städer: Segromigno Monte 3 km, Lucca 12 km, Pisa 35 km, Florens 75 km, Siena 130 km, Milano 300 km, Rom 370 km

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Huvudvillan 7 p: På bottenplan kombinerat kök/matsal med diskmaskin, vardagsrum med öppen spis, ett stort vardagsrum med utgång till en möblerad terrass, ett stort sovrum med eget badrum med jacuzzi, ett kontor med öppen spis. En trappa upp finns en svit med ett dubbelrum, eget badrum, ett enkelrum och en vardagsrumsdel, den andra sviten har två enkelsängar med ett eget badrum och ett stort vardagsrum.

Gästhus 6 p: Kök, stort vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum. I gästhuset finns även en liten lägenhet som består av ett vardagsrum med en loftsäng och ett badrum samt en fristående lägenhet med matsal/kök med utgång till trädgården, ett dubbelrum och ett badrum. Alla rum ligger i olika nivåer. Samtliga rum i gästhuset har A/C.

Pris 9 personer: 28 000 - 58 000 kr
Pris 13 personer på förfrågan

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Villan ligger 12 km från staden Lucca. En mil bort ligger närmaste motorväg. Detta gör det enkelt att ta sig runt i Toscanas olika delar. Närmaste byn Segromigno Monte ligger 3 km bort och till kusten är det ca 40 km. 

Avstånd till städer: Lucca 12 km, Pisa 35 km, Florens 75 km, Siena 130 km, Milano 300 km, Rom 370 km.

Lucca med omnejd
13 personer
Privat pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2,5 km
Wi-Fi
A/C i gästhuset till extra kostnad
Kusten 40 km

Boka här

Öppna kontaktformulär