Förfina sökningVilla Andrea

Villa Andrea

Villa belägen på en liten familjeägd gård från 1600-talet, med privat pool i trakten kring Lucca. Läget är fridfullt, nära Segromigno di Monte och den medeltida staden Lucca. Från villan är det 30 minuters bilresa till Versiliakusten med sina många kända stränder som Forte dei Marmi, Pietrasanta och Viareggio. Till Florens stadskärna är det en timmes bilresa. 

Huset har all komfort som behövs för en skön vistelse, a/c i alla sovrum, myggnät, tv och wi-fi. Det finns tre sovrum: två dubbelsängar och ett tvåbäddsrum. 

Villan vetter mot en härlig trädgård med gräsmatta, med ett brett utbud av växter och blommor så som pelargoner, bougainvillea, rosor, hortensior, citronträd, grönsaksodling samt en 135-årig korkek. En bit bort finns olivträd och vinodlingar. Bland olivlundarna ligger den privata poolen. Soldränkt plats framför huset och skuggig veranda på sidan  för utomhusmåltider. 

Villa Andrea är del av en gård och passar särskilt bra för familjer. Organiserade utflykter och vinturer kan arrangeras.  Ägarna bor i ett intilliggande hus och är mycket hjälpsamma.

Avstånd: Lucca 12 km, Pisa 40 km, Florens 75 km, Bologna 150 km, Rom 350 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan:
Matsal, kök som öppnar mot en uteplats, badrum.

Övre plan:
Två dubbelrum, ett tvåbäddsrum, ett badrum. 

Pris: 25 400 - 56 800 kr. 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND
Lucca med omnejd
6 personer
Privat pool 6x12 m
Självhushåll
Nära till restaurang
Wi-fi
A/C
Ligger på vingård
Nära till golfbana
Husdjur tillåtna

Boka här

Öppna kontaktformulär