Förfina sökningVilla Alessio

Villa Alessio

Trivsam, ombonad stenvilla för 10 personer i Forci, med ett lugnt avskilt läge men ändå nära staden Lucca. Villan har renoverats av en brittisk inredningsarkitekt som har använt autentiska toskanska material såsom antika terracottagolv och synliga takbjälkar. Villan har figurerat i flera kända inredningsmagasin som The World of Interiors och The Times.

Omgivningarna består av olivlundar och fruktträd och en bedövande utsikt över landsbygden. På båda sidor om huset finns möblerade uteplatser. I trädgården finns också en inbyggd grill. Under maj månad blomstrar husets framsida av lavendel och som gäster får ni även avnjuta primörer och grönsaker från grönsaksgården som ligger på baksidan av huset.  

Den pittoreska staden Lucca nås 15 minuter med bil. Här finns många attraktioner, restauranger och så den kända stadsmuren. Detta är också en utmärkt bas för den som vill passa på att utforska närliggande delar av Toscana som Versiliakusten, Pisa och Florens.

Avstånd till byar och städer: San Martino in Freddana 3 km, Pisa 35 km, Florens 80 km, Siena 150 km, Bologna 170 km, Rom 370 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan: Entré, ett ottomanskt studierum, ett master bedroom med eget badrum med stor dusch, skafferi, matsal, kök med diskmaskin, stort vardagsrum med öppen spis och en möblerad terrass. Tillgång till en tvättstuga och duschrum utomhus.

Övre plan: Två dubbelrum, båda med himmelsäng och ett varsitt badrum med dusch, två sovrum med två enkelsängar i varje rum samt ett stort gemensamt badrum.

Pris: 45 000 – 82 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Avstånd till byar och städer: San Martino in Freddana 3 km, Pisa 35 km, Florens 80 km, Siena 150 km, Bologna 170 km, Rom 370 km.

Lucca med omnejd
10 personer
Privat pool 14 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3,5 km
Wi-Fi
Kusten 35 km

Boka här

Öppna kontaktformulär