Förfina sökningVilla Alessio

Villa Alessio

Mysig lantlig stenvilla för 10 personer med lugnt avskilt läge men ändå nära staden Lucca. Inredningen är klassisk toskansk och villan har figurerat i flera kända inredningsmagasin som The World of Interiors och The Times.

Villan och trädgården är omgiven av olivlundar och fruktträd varifrån man har en vacker utsikt över landsbygden runt omkring. På villans både sidor finns möblerade uteplatser med inbyggd grill.

Villan renoverades nyligen av en brittisk inredningsarkitekt som använder den som semesterbostad när den inte hyrs ut. Vid renoveringen har autentiska toskanska material använts såsom antika terracotta golv och synliga takbjälkar. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Entré, ett ottomanskt studierum, ett master bedroom med eget badrum med stor dusch, skafferi, matsal, kök med diskmaskin, stort vardagsrum med öppen spis och en möblerad terrass. Tillgång till en tvättstuga och duschrum utomhus.

Övre plan: Två dubbelrum, båda med himmelsäng och ett varsitt badrum med dusch, två sovrum med två enkelsängar i varje rum samt ett stort gemensamt badrum.

Pris: 29 800 – 58000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Huset har ett lugnt och avskilt läge på en av Luccas kullar. Området som heter Forci är ett av de vackraste områdena i denna del av Toscana. Trots det avskilda läget tar det endast 20 minuter med bil till centrala Lucca. Närmaste byn heter Sant'Alessio och ligger cirka 7 km bort. 

Avstånd till städer: Pisa 35 km, Florens 80 km, Siena 150 km, Bologna 170 km, Rom 370 km.

Lucca med omnejd
10 personer
Privat pool 14 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3,5 km
Wi-Fi
Kusten 35 km

Boka här

Öppna kontaktformulär