Förfina sökningTerre

Smakfullt inredd vingård med hög standard på såväl rum som restaurang, endast 15 minuter från Apuliens vita sandstränder och turkosa hav. Tema Toscana har ett nära samarbete med ägarfamiljen och våra gäster tas emot i en härlig familjär stämning. Gården har anor från 1600-talet och här produceras ett vin med högt renommé, liksom olivolja. 

Gården är omgärdad av stora ägor med olivträd och vinrankor och rakt utanför knuten finns grusvägar för promenader och joggingturer.

Stilig pool med poolbar.

På denna gård arrangerar vi gruppresor för privata sällskap och företagsarrangemang för den som söker något utöver det vanliga. Läget är idealiskt och det går smidigt att göra dagsutflykter till kända orter som Taranto, Alberobello, Lecce och Gallipoli.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

27 spatiösa rum, varierat dubbelrum och trippelrum. Rummen är fördelade på två byggnader med 5 minuters gångväg emellan. Sammanlagt kan gården ta emot cirka 60 gäster.

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst 3 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

En timme bil från Taranto och en timme bil till Lecce, Apuliens "barockstad". Kustens vita sandstränder nås på 10 minuter.

Avstånd till städer: Lecce 45 km, Brindisi 45 km, Taranto 50 km,  Gallipoli 50 km, Alberobello 77 km, Bari 143 km, Rom 600 km, Florens 800 km.

Övriga Italien: APULIEN
Cirka 50 personer
Pool
Restaurang på gården
wi-fi
A/C
Kusten 8 km
Vin- och olivoljegård
Passar yogagrupper

Boka här

Öppna kontaktformulär