Förfina sökningSpaletti

Boka vingård nära Florens

Ursprungligen ett kloster, idag en agriturism- och vingård på 650 hektar, belägen nordost om Florens i den del av Toscana som kallas Mugello. Gården har i generationer ägts av familjen Conti Spalletti Trivelli och gästerna är välkomna att besöka familjens vinkällare och få provsmakningar av det raffinerade Chianti Rufina DOCG samt familjens egen produktionen av jungfruolivolja. 

Chianti Rufina är en så kallad “sottozona” av Chianti . Den rika renässansfamiljen Medici föredrog detta område framför Chianti vilket satt spår i form av flera villor och mindre slott i omgivningarna. Närheten till Apenninerna gör landskapet vilt och kraftfullt och sommarmånaderna blir sällan för heta. På gården finns en restaurang och utanför knuten går tre vandringsleder av olika svårighetsgrader. 

Här hyr vi ut bostäder med självhushåll och ett antal rum med B&B.
Florens ligger endast 30 km bort och kan nås med tåg från den lilla orten strax nedanför gården.

Gården lämpar sig för större sällskap, fester och bröllop.

Vackert område norr om Florens. Dagsutflykter görs lätt även till Chianti. Ett litet tåg går in till Florens från den lilla orten strax nedanför gården.

Avstånd: Florens 30 km, Siena 95 km, Pisa 130 km, Bologna 150 km, Rom 280 km, Milano 310 km.

 
BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Rum med B&B 8 p

4 dubbelrum.

Bostäder med självhushåll:

Vinacciolo 2 p Första våningen, 30 m². Del i huset Fattoria. Monolocale. 1 dubbelrum med delbara sängar, köksdel och badrum med badkar. A/C. Gemensamt sällskapsrum för hela Fattoria i markplan.

Acino 4 p Markplan, 65 m². Del i huset Fattoria. 1 dubbelrum med dubbelsäng. 1 dubbelrum med delbara sängar. 1 badrum. A/C. Gemensamt sällskapsrum för hela Fattoria i markplan.

Grappolo 4+2 p Markplan, 90 m². Del i huset Fattoria. 2 dubbelrum med dubbelsängar. 2 extrabäddar i kombinerat mat- och sällskapsrum. Köksdel. 2 badrum. A/C. Tillgång till tävttmaskin. Gemensamt sällskapsrum för hela Fattoria i markplan.

Mago 8 p Fristående hus på 150 m². I markplan kök, vardagsrum och matrum. På första våningen 4 dubbelrummen, alla med delbara sängar. 2 badrum. Tvättmaskin och diskmaskin.

Fata 4+1 p 90 m². 2 dubbelrum, vardagsrum, badrum med dusch, kök med matplats och egen trädgård. Tvättmaskin och diskmaskin.

Pendolino 15 p  250 m². Del i huset Frantoio. På markplan ett litet bibliotek, ett mindre och ett större vardagsrum med öppen spis och kök med kamin och diskmaskin samt anslutande matrum. På första våningen ligger 7 dubbelrum, alla med delbara sängar. 4 badrum. 1 extrasäng.

Leccino 2+1 p Markplan, 40 m². Del i huset Frantoio. Kombinerat vardagsrum/sovrum, kök och badrum med dusch. Tvättmaskin.

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.
Pris på förfrågan.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

AVSTÅND

Vackert område norr om Florens. Dagsutflykter görs lätt även till Chianti. Ett litet tåg går in till Florens från den lilla orten strax nedanför gården.

Avstånd till städer: Florens 30 km, Siena 95 km, Pisa 130 km, Bologna 150 km, Rom 280 km, Milano 310 km.

 
Mugello
Cirka 50 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Wi-Fi
A/C i vissa av bostäderna
Vingård

Boka här

Öppna kontaktformulär