Förfina sökningSonia

Ljuvlig liten lantgård i Chianti, strax utanför Florens med utsikt över brant sluttande vinstocksklädda kullar, där druvorna till gårdens ekologiska Chiantivin odlas. Klang från fårens bjällror hörs på håll. Ägarinnan Sonia med familj har samarbetat med Tema Toscana sedan 30 år. Familjen bor på gården Il Bacio och finns tillhands vid behov. I trädgården finns en fin pool som renas med saltvatten.

Gården består av fyra fristående lägenheter och lämpar sig för familjer och sällskap, även vintervistelser. Hyr ni alla fyra lägenheter har ni den lilla gården för er själva. Varje bostad har sin egen ingång och privata uteplats med pergola. Vinprovning och matlagningskurser kan ordnas. Frukost och middag på förfrågan.

Gångavstånd till en mindre by där det finns bar och en liten affär. Till närmaste större samhälle, Tavernelle, är det 3 km där det bland annat också går att hyra cyklar och rida.

Avstånd: Florens 2o km, Siena 50 km, Pisa 100 km, Lucca 100 km, Bologna 150 km, Rom 300 km, Milano 325 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Aia 2+1 p 45 kvm. Markplan. Ett rum med dubbelsäng och en extrasäng i det kombinerade sällskapsrummet/köket, badrum med dusch.

Pergola 2+2 p 55 kvm. Entré på markplan, härifrån öppnar sig ett kombinerat vardagsrum/kök där det också finns en bäddsoffa. En trappa leder upp till ett rymligt sovrum med dubbelsäng och badrum.

Legnaia 4 p 50 kvm. Två dubbelrum. Kombinerat vardagsrum/kök. Badrum.

Fienile 6 p 65 kvm. Markplan. Tre dubbelrum, kök med matplats. Ett badrum med dusch och wc + en separat wc. Ett av sovrummen nås genom att passera ett annat sovrum.

Pris: 7 000 - 52 000 kr/vecka

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Gångavstånd till en mindre by där det finns bar och en liten affär. Till närmaste större samhälle, Tavernelle, är det 3 km där det bland annat också går att hyra cyklar och rida.

Avstånd till städer: Florens 2o km, Siena 50 km, Pisa 100 km, Lucca 100 km, Bologna 150 km, Rom 300 km, Milano 325 km.

Chianti
14 + 3 personer
Pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3 km
Wi-Fi
Vingård
Golf 25 km

Boka här

Öppna kontaktformulär