Förfina sökning

Bacio

Bacio

Ljuvlig liten lantgård strax utanför Florens med utsikt över brant sluttande vinstocksklädda kullar, där druvorna till gårdens ekologiska Chiantivin odlas. Klang från fårens bjällror hörs på håll. Ägarfamiljen bor på gården och finns tillhands vid behov. Gården har en fin pool som renas med saltvatten.

Gården består av fyra fristående lägenheter och lämpar sig för barnfamiljer och för vintervistelser. Hyr ni alla fyra lägenheter har ni den lilla gården för er själva. Varje bostad har sin egen ingång och privata uteplats med pergola. Vinprovning kan ordnas.

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Aia 2+1 p 45 kvm. Markplan. Ett rum med dubbelsäng och en extrasäng i det kombinerade sällskapsrummet/köket, badrum med dusch.
Pris: 4 900 – 12 900 kr

Pergola 2+2 p 55 kvm. Entré på markplan, härifrån öppnar sig ett kombinerat vardagsrum/kök där det också finns en bäddsoffa. En trappa leder upp till ett rymligt sovrum med dubbelsäng och badrum.
Pris: 5 200 – 14 200 kr

Legnaia 4 p 50 kvm. Två dubbelrum. Kombinerat vardagsrum/kök. Badrum.
Pris: 6 700 – 15 500 kr

Fienile 6 p 65 kvm. Markplan. Tre dubbelrum, kök med matplats. Ett badrum med dusch och wc + en separat wc. Ett av sovrummen nås genom att passera ett annat sovrum.
Pris: 7 900 – 20 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Gångavstånd till en mindre by där det finns bar och en liten affär. Till närmaste större samhälle, Tavernelle, är det 3 km där det bland annat också går att hyra cyklar och rida.

Avstånd till städer: Florens 2o km, Siena 50 km, Pisa 100 km, Lucca 100 km, Bologna 150 km, Rom 300 km, Milano 325 km.

Chianti
14 + 3 personer
Pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3 km
Wi-Fi
Vingård
Golfbana 25 km

Boka här

Öppna kontaktformulär