Förfina sökningSan Lorenzo

San Lorenzo

Familjeägd toskansk gård av klassiskt snitt, i hjärtat av Chianti och närhet till berömda städer som San Gimignano och Volterra. Till charmiga lilla byn Colle di Val d’Elsa är det endast 10 minuter med bil. Egendomen är från medeltiden och köptes på 1990-talet av nuvarande ägare som restaurerat allt komplett samtidigt som de valt att behålla den lantliga charmen.

På denna gård arrangerar vi gruppresor, privata eller för företag. Boende med B&B. Gården är även perfekt för fest och bröllop. Gården hyrs endast ut exklusivt till ett och samma sällskap och kan hysa upp till 40 personer. Gästerna är fördelade på ett antal bostäder med kök, egen ingång och privat trädgårdsyta samt 3 dubbelrum. Sammanlagt finns 19 sovrum och 13 badrum. 

Gården har en egen restaurang som serverar traditionella toskanska rätter och lokala specialiteter. 

Stor parkering till gästernas förfogande.

Provsmakningar av lokala produkter och viner samt matlagningskurser för små grupper kan arrangeras.

Läget är rofyllt med olivlundar och vinodlingar inpå knuten. Poolen (16 x 8 meter och 140-190 djup), ligger med utsikt över de toskanska kullarna. Landsbygden mellan Siena och Florens är det typiska toskanska området med böljande kullar, små dalar med byar och byar, magiskt och tidlöst. 

Avstånd: Colle di Val d’Elsa 8 km, Siena 30 km, Florens 55 km, Pisa 95 km, Bologna 150 km, Rom 260 km, Milano 345 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Gården är uppdelad i bostäder och dubbelrum med 36 sängplatser. Men tillägg av bäddsoffa och extrasängar (som går att ställa in i vissa rum) går det att bo upp till cirka 40 personer.


Huvudvilla 10 p (5 sovrum, 3 badrum, kök): 

Bostad cirka 140 kmv belägen på övervåningen i huvudvillan, ovanför restaurangen. Egen trädgård. 4 dubbelrum (varav det i det ena går att ställa in en extrasäng), 1 enkelrum. Stort vardagsrum. Stort kök. 3 badrum med badkar och dusch.  Inredningen är typisk toskansk lantstil där renoveringen skett med varsam hand och med hänsyn till traditionella material. I badrummen har man bland annat använt sig av de prestigefyllda "maioliche vietresi" och handgjort kakel. A/C har inte varit möjlig att installera i just denna bostad. Till villan hör också ett uthus för umgänge.  


Granaio 4+2 p (2 sovrum, 2 badrum, kök)

Ursprungligen gårdens lada, restaurerad och förvandlad till en villa. 2 dubbelrum.  Möjlighet att använda bäddsoffa i det kombinerade vardagsrumet och köket. 2 badrum. A/C. Privat trädgårdsyta. 


3 stycken tvårumslägenheter à 4-5 p (2 sovrum, 1 badrum, kök)

3 bostäder med 2 dubbelrum, 1 badrum, vardagsrum och kök. Möjlighet att ställa in extrasäng i vissa av lägenheterna. A/C i samtliga lägenheter samt en privat trädgårdsyta. Typisk toskansk inredning.


2 st enrumslägenheter à 2-3 p (1 sovrum, 1 badrum, kök)
1 dubbelrum. Möjlighet att ställa in en extrasäng i den ena. Vardagsrum + kökshörna. Privat trädgårdsyta. 


3 st dubbelrum à 2 p (1 sovrum, 1 badrum)

3 dubbelrum med varsitt badrum. A/C. Privat trädgårdsyta till varje rum.

AVSTÅND

Avstånd: Colle di Val d'Elsa 8 km, Siena 30 km, Florens 55 km, Pisa 95 km, Bologna 150 km, Rom 260 km, Milano 345 km.

Volterra med omnejd
36-42 personer
Privat pool
Restaurang på gården
Wi-fi
A/C i vissa bostäder
Belägen på lantgård

Boka här

Öppna kontaktformulär