Förfina sökningRossa

Rossa

Raffinerad agriturismgård i södra Maremma, som Tema Toscana samarbetat med sedan många år. Gården är belägen i kullarna utanför byn Capalbio, nära havet i södra Toscana. En cypressallé leder fram till egendomen och ägarinnan har låtit plantera 20 hektar olivträd på marken som omger huset. Olivoljan finns förstås att köpa på gården. Restaurang, pool och mini-spa finns och gården drivs av tre hängivna väninnor från Piemonte respektive Rom. Shuttle service till stranden finns sommartid.

Området är perfekt att uppleva från cykelsadeln. Som specialitet på gården erbjuds cykelturer. Hör av dig till Tema Toscana för mer information!

På denna gård arrangerar vi gruppresor och konferensresor för privata sällskap och/eller företag som söker en annorlunda miljö. Minimum 10 personer.  

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Boutiquehotell med boende i dubbelrum och/eller lägenheter med självhushåll.

Hyrs ut minst tre nätter för sällskap och grupparrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Området runt Capalbio är mindre känt än Chianti, men samtidigt ett favoritområde i Toscana som föredras av italienare från Rom. Därför finns ett bra utbud och regionen lever upp sommartid. Rossa passar både för par och för mindre konferenser under vår och höst. Till närmaste by är det 3,5 km.

Avstånd till städer: Capalbio 3,5 km, Rom 130 km, Siena 140 km, Pisa 200 km, Florens 200 km, Milano 490 km.

 
Södra Maremma
58 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Kusten 10 km
Spa och wellnesscenter
Yoga

Boka här

Öppna kontaktformulär