Förfina sökningNicolò

Boka renoverat kloster nära Radda in Chianti

Vackert renoverat kloster mitt i Chianti Classico, nära byarna Vagliagli och Radda in Chianti. Detta är en oas med gastkramande utsikt och passar er som vill arrangera en minnesvärd fest eller arrangera en personlig konferensresa med stil och smak. 

Vår nära vän, ägaren Nicolò, tillbringade sina barndomssomrar i en villa i närheten bland konstnärer, intellektuella och livsnjutare. När han som vuxen fick chansen att köpa en ruin i Toscana blev han och hans hustru Renates mål att ska sitt livs dröm och återskapa samma atmosfär. Totalt erbjuder vi här 16 rum. Rummen är fördelade i dubbelrum varav två är kommunicerande (med dörr emellan), sex juniorsvitser varav två är kommunicerande, med litet sällskapsrum och bäddsoffa samt två sviter med jacuzzi. Rummen har fin utsikt över borgen, innergårdens torg, olivlundar, den terrasserade grönsaksodlingen och omgivande landsbygd. Inget rum är det andra likt. Samtliga rum har A/C och Wi-Fi. 

På denna gård arrangerar vi gruppresor, konferensresor och bröllop och fest. Minimum 12 personer.
Sammanlagt kan upp emot 50 personer få plats att bo, med extrasängar i rummen. Fest kan arrangeras för upp till 150 personer. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

16 stora rum med B&B
Med extrasängar kan gården härbärgera 50 gäster.

 

Hyrs ut minst tre nätter till grupper, fester och vid företagarrangemang. 
Pris på förfrågan.
Sänglinne och handdukar ingår.

 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Vackert inbäddat i grönska och med möjlighet att göra härliga vandringsutflykter över dagen. På beställning kan ridning ordnas på närliggande hård. Närmaste lilla samhälle ligger 3 km bort, närmaste by ligger på 20 km bort.

Avstånd till städer: Siena 35 km, Florens 70 km, Bologna 160 km, Pisa 160 km, Rom 230 km, Milano 345 km.

Chianti
Cirka 50 personer
Pool
Matlagningskurs kan beställas
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Vinprovning kan beställas

Boka här

Öppna kontaktformulär