Förfina sökningMontisi

Montisi

En historisk borg vid infarten till en charmig toskansk by i området kring Siena och med närhet till omtalade landskapet Val d’Orcia. I den parkliknande trädgården finns en vackert formad pool. Tvärs över gatan finns en av byns trattorior. Från en imponerande port kommer man in på en liten borggård med antik stenläggning. Stämningen är romantisk, historisk men också enkel. Den lilla lägenheten i slottet, Quartiere, har en smal, fin balkong medan lägenheten Glicine har en rymlig terrass.

Målarkurser i olja och akvarell anordnas på förfrågan. I trädgården och runt poolen arrangerar vi fester och mottagningar.

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Quartiere 2 p Entré från innergården. Stilenligt inrett större rum med kökshörna, matplats och sällskapsdel med bäddsoffa för en person samt en liten balkong. Till höger ett rymligt sovrum med en dubbelsäng (delbar) badrum med dusch. 65 kvm. 
Pris: 7 300 – 12 900 kr

Gerani 2 p Entré från innergården. 1 dubbelrum, badrum, kök och vardagsrum. Air condition. 60 kvm. 
Pris: 7 300 – 12 900 kr

Girasoli 2+1 p Ligger på andra våningen. Ett dubbelrum, badrum, kök/matsal och rymligt vardagsrum med öppen spis och bäddsoffa. 70 kvm. 
Pris: 7 300 – 12 900 kr

Glicine 4+1 p Ligger på första våningen. Två dubbelrum med varsitt badrum, kök vardagsrum med öppen spis samt tillgång till stor terrass. 79 kvm. 
Pris: 10 200 – 17 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Boende i lantlig miljö mitt i en liten by. Flera restauranger på gångavstånd. Borgen ligger strategiskt för utflykter i Val d'Orcia. Du når snabbt Pienza och vinstäderna Montepulciano och Montalcino. 

Avstånd till städer: Siena 50 km, Florens 110 km, Rom 200 km, Bologna 210 km, Pisa 210 km, Milano 420 km.

Val d'Orcia
10 + 2 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Produktion av vin och olivolja

Boka här

Öppna kontaktformulär