Förfina sökningPieve Valle

Pieve Valle

Högt beläget lanthus med pool i norra Chianadalen. Huset är en av sex gårdar på ett större lantgods. På lantgodsets ägor produceras sedan många år en extra jungfruolivolja och särskilda biologiska tekniker används.

På gården finns sex lägenheter i olika storlekar, alla med privat möblerad uteplats. Lägenheterna har alla fullt utrustade kök med diskmaskin och ugn. Grill finns på gården och en gemensam tvättstuga med tvättmaskin. I trädgården finns en pool i två nivåer med 1,20–2,50 i djup. 

Byn Pieve a Presciano ligger endast 400 meter från gården och här finns en mataffär, ett bageri och en slaktare. I närheten av byn finns även ett par restauranger. 

Gården är perfekt för ett större sällskap där man samtidigt vill ha privacy. De olika lägenheterna beskrivs i detalj nedan.

Avstånd: Pieve a Presciano 0,4 km, Arezzo 20 km, Cortona 45 km, Siena 45 km, Florens 65 km, Pisa 150 km, Bologna 165 km, Rom 230 km, Milano 365 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Violetta 2 + 2 p Lägenhet på 65 kvm i två plan. På bottenplan finns ett stort vardagsrum med dubbel bäddsoffa och kök med diskmaskin. På övervåningen 1 dubbelrum och 1 badrum med badkar och dusch.

Gelsomino 5 + 2 p  Lägenhet på 110 kvm på bottenplan. Stort vardagsrum med köksdel med diskmaskin, 1 sovrum med två enkelsängar, 1 dubbelrum med en extra enkelsäng, 2 badrum med dusch. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.


Primula 5 + 2 p Lägenhet på 90 kvm i två plan. På bottenplan ett stort vardagsrum, kök med diskmaskin och 1 badrum. På övervåningen 2 dubbelrum, 1 enkelrum och 1 badrum med dusch. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.

Margherita 2 + 2 p Fristående hus i tre plan på 65 kvm bredvid huvudbyggnaden. På bottenplan ett vardagsrum med bäddsoffa och köksdel, 1 badrum med dusch och badkar. Mellanvåningen och tredje våningen är ett öppet loft och har en dubbelsäng.

Ciclamino 4 + 2 p Fristående hus på 60 kvm i två plan. På bottenplan finns ett stort vardagsrum, kök och en toalett. På övervåningen 1 dubbelrum, 1 sovrum med våningssäng och 1 badrum med badkar.

Lilla 4 p Lägenhet på 100 kvm belägen på övervåningen av huvudbyggnaden. Stort vardagsrum med öppen spis, köksdel, dubbelrum, sovrum med två enkelsängar och två badrum med badkar.

Pris: 45 000 - 97 000 kr/vecka

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Byn Pieve a Presciano ligger endast 400 meter från gården och här finns en mataffär, ett bageri och en slaktare. I närheten av byn finns även ett par restauranger. 

Avstånd till städer:  Arezzo 20 km, Cortona 45 km, Siena 45 km, Florens 65 km, Pisa 150 km, Bologna 165 km, Rom 230 km, Milano 365 km. 

Norra Val di Chiana
22 + 10 personer
Pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,4 km
Wi-Fi
Olivoljeproduktion

Boka här

Öppna kontaktformulär