Förfina sökningMontichiello

Montichiello

Vingård i Val d’Orcia, belägen på en höjd. Utsikten är svårslagen. Förutom Montepulciano, syns Monticchiello, Pienza och Montalcino och alla de vackra böljande kullarna och cypressalléerna som karaktäriserar området.

Denna gård förenar begreppet relais med agriturism med sin fina inredning, sina två pooler varav en är uppvärmd samt möjligheterna att boka middagar, frukost, vinprovning mm. 

Här hyr vi ut rum med B&B samt fristående bostäder med självhushåll. 

Detta är en idealisk plats för att samla släkt och vänner. Värdparet Giorgio och Ilaria tar väl hand om sina gäster och Tema Toscana har arrangerat ett flertal gruppresor och bröllopsfester här. 

Närmaste by med affärer och restauranger ligger 2,5 km bort. Till närmaste större stad, Montepulciano, är det 6 km och till Pienza cirka 14 km.

Avstånd: Siena 65 km, Florens 130 km, Pisa 190 km, Rom 210 km, Bologna 220 km, Milano 415 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Gården har tre dubbelrum där boende sker som B&B
Cirkapriser:
1900 - 2900 kr/natt
Frukost tillkommer

Hyrs ut minst 3 nätter vid fest, bröllop och företagsarrangemang.
Pris på förfrågan.
Vid fest, bröllop och företagsarrangemang ingår frukost i det offererade priset.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.


BOENDE MED SJÄLVHUSHÅLL

Casetta 4 p Fristående hus, två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med grandlit, två badrum varav ett med dusch och toalett och ett med toalett, kök med matplats, vardagsrum, egen uteplats med utsikt.
Pris: 11 400 – 22 900 kr

Bellavista 4 p Lägenhet i villan på första våningen. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med grandlit, två badrum varav ett med dusch och ett med badkar, kök med matplats, vardagsrum. Liten balkong.
Pris: 11 400 – 22 500 kr

Torrino 4 p Lägenhet i villan på andra våningen. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med grandlit, två badrum med dusch, kök med matplats, vardagsrum.
Pris: 11 400 – 22 500 kr

Terrazza 4 p Lägenhet på övervåningen av fristående hus där kontor och vinkällare finns. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med grandlit, ett badrum med badkar, kök med matplats, vardagsrum, stor terrass med fantastisk utsikt.
Pris: 11 400 – 23 500 kr

Fornace 8 p Fristående hus vägg i vägg med villan. I markplan finns kök, matsal, vardagsrum samt utgång till egen uteplats. På övervåningen finns fyra sovrum varav två med dubbelsäng och två med grandlits, samt tre badrum varav ett med badkar och två med dusch.
Pris: 21 700 – 37 300 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Gården hyrs ut i sin helhet minst tre nätter vid företagsresor, bröllop och fest.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Närmaste by med affärer och restauranger ligger 2,5 km bort. Till närmaste större stad, Montepulciano, är det 6 km och till Pienza cirka 14 km.

Avstånd till städer: Siena 65 km, Florens 130 km, Pisa 190 km, Rom 210 km, Bologna 220 km, Milano 415 km.

Val d'Orcia
30 + 5 personer
2 pooler
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Vingård

Boka här

Öppna kontaktformulär