Förfina sökningGinori

Ginori

En borg, en by, ett slott, en vingård – allt detta är markiserna Ginoris minivärld, en halvtimme från den fascinerande etruskbyn Volterra och en halvtimme från havet och Etruskernas kust. Här hyr vi ut ett antal lägenheter för 2-8 personer. Är man ett större sällskap finns förstås inget som hindrar att man hyr alla lägenheterna och går på täta visiter hos varandra.

En bit nedanför borgen i en olivlund ligger poolen.

Den lilla restaurangen mitt i borgen är även en bar. Till byn hör även en kyrka, en vinboutique och ett litet konstgalleri. Utsikten är storslagen ner mot kusten. Miljön är genuin. 

Här har Tema Toscana i många år arrangerat gruppresor med tema som körsång och måleri och även unika konferensresor.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bartoli 2 p Lägenhet 60 kvm på andra våningen med utsikt över Val di Cecina bestående av vardagsrum och matrum med kamin i terracotta. Tak med synliga bjälklag, liten köksdel, dubbelrum med järnkamin, badrum med dusch. Spektakulär terrass med tinnar och fantastisk utsikt.

Baldacchino 2 p Lägenhet 50 kvm i borgen i markplan med kök, dubbelrum med himmelsäng, badrum.

Rosina 2 p Lägenhet 50 kvm med utsikt över den lilla kyrkan och cypresser. Matrum och kök samt stort dubbelrum, badrum.

Savina 2+1 p Lägenhet 50 kvm  i markplan. Stort matrum med kök, litet sällskapsrum med utsikt (bäddsoffa för 1 p), sovrum med grand lit och utsikt, badrum med dusch.

Stradella 2+1 p Lägenhet 100 kvm i markplan med utsikt och en uteplats på den lilla gatan utanför som vetter mot Val di Cecina. Stort vardagsrum med stor öppen spis, rymligt kök, sovrum med badrum i anslutning utan hög tröskel i fall av rörelsehinder.

Paradisa 2+1 p Lägenhet 50 kvm på övervåningen, utsikt över Val di Cecina och byns lilla piazza. Matrum med kök, stort dubbelrum, badrum, vardagsrum med bäddsoffa (1 p).

Riccardo 4 p Lägenhet 70 kvm på första våningen, nyrenoverad, snyggt inredd och en trevlig lägenhet! Matrum med kök och öppen spis, sällskapsrum, ett sovrum med grandlit och ett sovrum med separata bäddar. Badrum med badkar.

Attesa 6 p Lägenhet på byns lilla piazza. Tre dubbelrum (ett med enkelsängar) med varsitt badrum med dusch samt ett stort kombinerat kök och vardagsrum.

Cardellini 6 p Lägenhet 150 kvm i två plan. Tre sovrum, kök/sällskapsrum och badrum. A/C i samtliga rum.

Pozzo 6 p Lägenhet 150 kvm. Stort kök med öppen spis, väl utrustat kök, på nästa våning vardagsrum, dubbelrum med eget badrum, på övervåningen två ytterligare dubbelrum och ett badrum med badkar.

Fontaccia 8 p 225 kvm. Fristående villa i typisk toskansk stil belägen ett par minuters promenad från den lilla byn. Stor möblerad trädgård. På bottenvåningen stort kök med eldstad, vardagsrum, ett dubbelrum och ett badrum. På övervåningen tre dubbelrum och tre badrum. Två av de fyra dubbelrummen har enkelsängar. Tvättstuga att tillgå. 

 

Extrasäng kan placeras i vissa rum.

Sänglinne och handdukar ingår.
Pris på förfrågan.

Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter vid fest, bröllop och företagsresor.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Närmaste by, Casale Marittimo, 13 km.  Cecina 25 km.

Avstånd till städer: Volterra 25 km, Pisa 70 km, Siena 80 km, Florens 100 km, Bologna 200 km, Rom 300 km, Milano 350 km.

Etruskernas kust
Cirka 50 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Wi-Fi
A/C i vissa lägenheter
Kusten 25 km
Vinprovning kan beställas
Yogakurser kan ordnas

Boka här

Öppna kontaktformulär