Förfina sökningGinori

Ginori

En borg, en by, ett slott, en vingård – allt detta är markiserna Ginoris minivärld, en halvtimme från den fascinerande etruskbyn Volterra och en halvtimme från havet och Etruskernas kust. Ett antal lägenheter hyrs ut för 2-6 personer. Är man ett större sällskap finns förstås inget som hindrar att man hyr alla lägenheterna och går på täta visiter hos varandra. En bit nedanför borgen i en olivlund ligger poolen.

Gästerna tas emot av signora Simona. Den lilla restaurangen Trattoria del Sole, mitt i borgen, är även en bar. Till byn hör även en kyrka, en vinboutique och ett litet konstgalleri. Utsikten är storslagen ner mot kusten. Miljön är genuin. 

Här har Tema Toscana i många år arrangerat gruppresor med tema som körsång och måleri och även unika konferensresor.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Savina 2+1 p Lägenhet i markplan. Stort matrum med kök, litet sällskapsrum med utsikt (bäddsoffa för 1 p), sovrum med grand lit och utsikt, badrum med dusch.

Bartoli terrass 2 p Lägenhet på andra våningen med utsikt över Val di Cecina bestående av vardagsrum och matrum med kamin i terracotta. Tak med synliga bjälklag, liten köksdel, dubbelrum med järnkamin, badrum med dusch. Spektakulär terrass med tinnar och fantastisk utsikt.

Stradella 2+1 p Lägenhet i markplan med utsikt och en uteplats på den lilla gatan utanför som vetter mot Val di Cecina. Stort vardagsrum med stor öppen spis, rymligt kök, sovrum med badrum i anslutning utan hög tröskel i fall av rörelsehinder.

Baldacchino 2 p Lägenhet i borgen med kök, sovrum, badrum.

Posta 3 p Lägenhet i markplan. Vardagsrum med köksdel, dubbelrum och ett enkelrum. Badrum med dusch.

Riccardo 4 p Lägenhet på första våningen, nyrenoverad, snyggt inredd och en trevlig lägenhet! Matrum med kök och öppen spis, sällskapsrum, ett sovrum med grandlit och ett sovrum med separata bäddar. Badrum med badkar.

Pozzo 6 p Lägenhet med tre våningar. När man kommer in, ett stort kök med öppen spis, väl utrustat kök, på nästa våning vardagsrum, dubbelrum med eget badrum, på övervåningen två ytterligare dubbelrum och ett badrum med badkar.

Pozzo 2 p Likadan som Pozzo för 6 personer men man har stängt två av sovrummen.

Attesa 6 p Lägenhet med samtliga rum på samma våningsplan. Tre dubbelrum med varsitt badrum med dusch samt ett stort kombinerat kök och vardagsrum.

Attesa 4 p Som Attesa för 6 personer där man har stängt av ett sovrum.

Cardellini 6 p Nyrenoverad lägenhet i borgen med tre sovrum, kök/sällskapsrum och badrum. 

Fontaccia 8 p Fristående hus strax nedanför borgen med egen trädgård och pool.

Ytterligare extrasäng kan placeras i vissa rum.

Sänglinne och handdukar ingår.
Pris på förfrågan.

Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter vid fest, bröllop och företagsresor.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Närmaste by, Casale Marittimo, ligger 13 km bort. Till Cecina är det 25 km.

Avstånd till städer: Volterra 25 km, Pisa 70 km, Siena 80 km, Florens 100 km, Bologna 200 km, Rom 300 km, Milano 350 km.

Etruskernas kust
Cirka 50 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Kusten 25 km
Vinprovning kan beställas

Boka här

Öppna kontaktformulär