Förfina sökningGiada

Boka gård Giada i Chianti

Vackert toskanskt residens i vindistriktet Chianti, 15 kilometer utanför Florens. Villan har tillhört ägarinnan Giadas släkt i nio generationer och Tema Toscana samarbetar med familjen alltsedan starten av vårt bolag 1991. Ursprungligen byggt som sommarbostad. Idag varsamt restaurerad till ett trevligt B&B med restaurang. Vi förmedlar här sammanlagt 11 stycken dubbelrum i olika kategori.

Huset ligger lummigt, omgivet av en klassisk trädgård med formklippta häckar, palmer, rosor och med underbar utsikt över omgivande landskap. På nedre botten finns ett antal stora gemensamma rum dekorerade med fresker och på övervåningen tolv sovrum. Swimmingpoolen ligger på trädgårdens nedre terrass. Frukostbuffet och även middagar serveras i ett av de vackra rummen på nedre botten. Rummen används också som konferensrum.

Ett utmärkt val för dig som vill samla släkt och vänner och företag som söker en annorlunda konferensresa.

Den lilla byn Strada in Chianti nås till fots och härifrån avgår regelbundna bussturer till Florens som endast ligger 15 km bort.

Avstånd: Florens 15 km, Bologna 120 km, Pisa 120 km, Rom 280 km, Milano 320 km.

 
BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Boende i rum med B&B.
Pris på förfrågan.

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst 2 nätter.
Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

AVSTÅND

Den lilla byn Strada in Chianti nås till fots och härifrån avgår regelbundna bussturer till Florens som endast ligger 15 km bort.

Avstånd till städer: Florens 15 km, Bologna 120 km, Pisa 120 km, Rom 280 km, Milano 320 km.

 
Chianti
22 personer
Pool
Matlagningskurs kan ordnas
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Vinprovning kan beställas

Boka här

Öppna kontaktformulär