Förfina sökningDievole

Boka vingård Chianti

Vingård i ordets fullaste bemärkelse och tjusigare snittet, mitt i Chianti, som Tema Toscana samarbetat med alltsedan starten. Här produceras viner av mycket hög klass. Ett vinmuseum, unikt i sitt slag, med en samling av Fratelli Alinaris fotografier från sekelskiftet och möjlighet till vinprovning, hör till attraktionerna.

Här hyr vi ut två bostäder med självhushåll och ett antal rum med B&B. Rummen är fördelade i flera byggnader och  belägna i huvudbyggnaden och i omkringliggande hus. Två vackert belägna swimmingpooler, en vinbar samt en restaurang hör till gården.

I huvudbyggnaden ligger också gårdens restaurang och här finns konferensrum. Detta är en perfekt plats för dig som villa ha komfort, hög klass och charm och det passar också perfekt för konferensresa! 

Mitt i Chianti med närhet för dagsutflykter till Siena och Florens och många vackra byar. Närmaste by, Vagliali, ligger 1 km bort. 

Avstånd: Siena 20 km, Florens 60 km, Pisa 110 km, Bologna 160 km, Rom 230 km, Milano 370 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Dubbelrum i Casa Olivo 2 p 30 kvm. Sovrum med dubbelsäng (delbar), kokskåp, badrum med dusch. 

Dubbelrum i Villa Dievole 2 p 34 kvm. Sovrum med dubbelsäng (delbar), litet kylskåp, badrum med dusch/badkar.   

Svit i Villa Dievole 2+2 p 80 kvm. Sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar, litet kök, vardagsrum med bäddsoffa för två personer och matplats för fyra personer, tv. Priset blir högre om ni är fler än två personer. 

Svit i Colombaio 2+2 p 40 kvm. Sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch/badkar, kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för två personer, tv. Priset blir högre om ni är fler än två personer.  

Grande Suite i Colombaio 4+2 p Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med två sängar, två badrum, kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för två personer, tv. Priset blir högre om ni är fler än fyra personer. 80 kvm. 

Suite del Padrone Novecento 5+1 p Två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med enkelsäng, två badrum varav det ena med både dusch och badkar och det andra med dusch, kök med diskmaskin, stort vardagsrum med öppen spis, matbord, bäddsoffa för en person och tv, stor terrass med utsikt. 200 kvm. 


Pris på förfrågan.
Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

 
AVSTÅND

Mitt i Chianti med närhet för dagsutflykter till Siena och Florens och många vackra byar. Närmaste by, Vagliali, ligger 1 km bort. 

Avstånd till städer: Siena 20 km, Florens 60 km, Pisa 110 km, Bologna 160 km, Rom 230 km, Milano 370 km.

Chianti
Cirka 70 personer
Pool
Självhushåll i vissa bostäder
Restaurang 0 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär