Förfina sökningFienile

Fienile

Nyrenoverat litet lanthus i närheten av Lucca, som en gång i tiden varit en lada. Bostaden är belägen i en stor trädgård och har panoramautsikt över Luccas kullar. Poolen delas med två andra bostäder på området. Bostaden ligger dock avskilt och som gäster har man sin privacy. 

Husets har restaurerats i toskansk tradition och med lokala material. Fastigheten ligger inbäddat naturskönt och en relativt brant backe leder ner sista biten för att nå huset.

 

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Markplan:
1 dubbelrum med tillhörande badrum och med utgång till terrassen. 1 dubbelrum med delbara sängar med tillhörande badrum och utgång till trädgården.
large spacious room with a well-equipped kitchen, a large dining table and a living room opening onto a panoramic terrace.

Första våningen: 
Stort allrum/kombinerat välutrustat kök med ett stort matbord samt ett vardagsrum som öppnar mot en vacker terrass med panoramautsikt, perfekt för sköna middagar utomhus. 

Pris: 15 500 – 22 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Perfekt som utgångspunkt för utflykter till Lucca och Versilia-kusten med sina stränder. Även nära till La Spezia och Cinque Terre för dagsutflykter. Huset ligger dessutom endast någon mil från motorvägsavfarten vilket gör det smidigt att komma åt Florens, Pisa och Siena.

Avstånd till städer: Lucca 15 km, Pisa 23 km, La Spezia 70 km, Florens 90 km, Siena 150 km, Bologna 175 km, Milano 270 km, Rom 365 km.

 

Lucca med omnejd
4 personer
Pool 12 x 6 meter delas med två andra bostäder
Självhushåll
Restaurang 5 km
Wi-fi
Kusten 18 km

Boka här

Öppna kontaktformulär